€69 για 1 Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 Σταδίων ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ και ΔΩΡΟ Ξεθάμπωμα Φαναριών! Σε ΛΕΜΕΣΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΦΟ! Στεγνώνουν σε 3-5 Ώρες!! Δώστε στο Εσωτερικό του Αυτοκινήτου σας την Περιποίηση που Χρειάζεται, με Επαγγελματικά Μηχανήματα, με τη Νέα Πιστοποιημένη Τεχνολογία Καθαρισμού Bio Ecological Clean & Χορήγηση Πιστοποιητικού ΒιοΟικολογικού Καθαρισμού, με Άμεση Εξυπηρέτηση, Συνέπεια, Αξιοπιστία και Επαγγελματισμό, από την G. Valmas BIO CLEANING!!!

Όροι και Στοιχεία

Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!
 
Η εταιρεία δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy. Η εταιρεία δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.
 
€69 για 1 Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 Σταδίων ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ και ΔΩΡΟ Ξεθάμπωμα Φαναριών! Σε ΛΕΜΕΣΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΦΟ! Στεγνώνουν σε 3-5 Ώρες!! Δώστε στο Εσωτερικό του Αυτοκινήτου σας την Περιποίηση που Χρειάζεται, με Επαγγελματικά Μηχανήματα, με τη Νέα Πιστοποιημένη Τεχνολογία Καθαρισμού Bio Ecological Clean & Χορήγηση Πιστοποιητικού ΒιοΟικολογικού Καθαρισμού, με Άμεση Εξυπηρέτηση, Συνέπεια, Αξιοπιστία και Επαγγελματισμό, από την G. Valmas BIO CLEANING
 
Αναλυτικά:
 
•Μικροβιολογικός Καθαρισμός, Απολύμανση και Αποστείρωση όλης της καμπίνας εσωτερικά 
•Πλύση – απόπλυση ταπετσαρίας 
•Απομάκρυνση λεκέδων 
•Καθαρισμό πορτών 
•Καθαρισμό ζωνών & κολώνων 
•Καθαρισμό ουρανού(όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής) 
•Καθαρισμό – πλύσιμο πατώματος και πατάκια 
•Καθαρισμό αποθηκευτικών χώρων 
•Καθαρισμό αεραγωγών κλιματιστικού - απολύμανση
•Καθαρισμό ταμπλό 
•Ξεθάμπωμα φαναριών
 
– Δώστε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας την περιποίηση που χρειάζεται, με έναν οικολογικό βιο- καθαρισμό, χωρίς να χάσετε το χρόνο να  το πάτε σε πλυντήριο.  Είναι απαραίτητος για όλους, αλλά κυρίως, για όσους έχουν μικρά παιδιά, πάσχουν από αλλεργίες ή μόλις αγόρασαν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
 
– Ο καθαρισμός αυτοκινήτου και η απολύμανση του αυτοκινήτου γίνεται  με την  βιο οικολογική τεχνολογια . Δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο και είναι ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες (τάπητες, ταπετσαρίες επίπλων, σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.).
 
– Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα, χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα, είναι ασφαλή για όλες τις υφασμάτινες ύλες, μικροβιοκτόνα και βακτηριοκτόνα. Αφαιρούνται αποτελεσματικά οι λεκέδες (καφές, τσάι, κρασί, χυμοί, ούρα, περιττώματα, μαρκαδόροι, κερί, τσίχλα, μπογιά, κλπ.) . Αφού καθαρίσουμε και στεγνώσουμε την κάθε επιφάνεια, γίνεται απόσμηση και εξουδετέρωση όλων των μυκητών και των βακτηριδίων. Στο δερμάτινο σαλόνι χρησιμοποιείται ειδικό σφουγγάρι και ειδικό καθαριστικό υγρό που δε βλάπτει το δέρμα, ενώ το σκούπισμα και το τρίψιμο γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.
 
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται  στον οικολογικό βιοκαθαρισμό σαλονιών αυτοκινήτων, χαλιών, μοκετών, στρωμάτων  και σαλονιών οικιών.Χρησιμοποιεί τη νέα πιστοποιημένη τεχνολογία καθαρισμού BIO -ECO CLEAN χωρίς χημικά σαπούνια, διαλύτες ή ένζυμα.
Αφαιρούμε λεκέδες που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε (π.χ.καφές, τσάι, κρασί, χυμοί, πίσσα, ούρα, περιττώματα, μαρκαδόροι, κερί, τσίχλα, μπογιά κλπ). Προσφέρουμε Απολύμανση, Αντιαλλεργική προστασία και πλήρη απομάκρυνση όλων των μυκητών και βακτηριδίων.
Εξασφαλίστε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο με την λεπτομερή φροντίδα μίας άρτια οργανωμένης ομάδας. Εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα αλλά και από τις πιο προνομιακές τιμές. Δείτε φωτογραφία πριν και μετά για βιο οικολογικό αυτοκινήτου καθαρισμό!
 
 • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά του κουπονιού από το Skroutz.com.cy
 • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 Σταδίων ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ και ΔΩΡΟ Ξεθάμπωμα Φαναριών.
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 31/05/2018
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΦΟΣ. 
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για τον κατ’οίκον καθαρισμό του αυτοκινήτου – πλύσιμο αυτοκινήτου σας, είναι η παροχή ρεύματος. Αφορά αποκλειστικά τον εσωτερικό καθαρισμό, απολύμανση και αποστείρωση του αυτοκινήτου σας έως 5 θέσεις.
 • Η προσφορά αφορά Ι.Χ., εκτός από εγκαταλελειμμένα ή πλημμυρισμένα αυτοκίνητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις επικοινωνήτε με την επιχείρηση για ενημέρωση και επιπλέον επιβάρυνση.
 • Για αυτοκίνητα τύπου jeep υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 10 ευρώ.
 • Παρέχεται γραπτή πιστοποίηση για την καταλληλότητα των καθαριστικών που χρησιμοποιούνται στον βιο οικολογικό  καθαρισμό του αυτοκινήτου σας. Τα συγκεκριμένα καθαριστικά εγγυώνται την πλήρη απολύμανση του οχήματός σας.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 4 μέρες πριν, με την επιχείρηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας). Όσοι δεν έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο κατά την εγγραφή τους, να πατήσουν ΕΔΩ για να κάνουν δήλωση κινητού τώρα.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
 • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.
Περιοχές
G. VALMAS CLEANING & PEST CONTROL

G. VALMAS CLEANING & PEST CONTROL

Διεύθυνση

ΛΕΜΕΣΟΣ


Σχετικές Προσφορές

Αλλαγή Λαδιού Κινητήρα & Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο του Αυτοκινήτου σας!

Από το Πλυντήριο Αυτοκινήτων Coffee & Wash, στη Λευκωσία!

9 αγορές
24€

Wash & Go Carwash στη Λευκωσία!

Shampoo - Polish - Ξεθάμπωμα Φαναριών!

112 αγορές
από 5€

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Ηλεκτρονικό Ζύγισμα Τροχών & Μέτρημα Τιμονιού αυτοκινήτου & Δωρεάν Άζωτο για τα Ελαστικά σας!

Για Σταθερό και Ασφαλές Οδήγημα, Περισσότερα Χιλιόμετρα Ζωής Ελαστικών, Περισσότερη Οικονομία στη Βενζίνη!

154 αγορές
από 20€