ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

 
-€45 για 10 Σακούλες των 10kg Καυσόξυλα MIX (ΠΕΥΚΟΣ, ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ) & Δωρεάν 1 Σακούλα Προσανάμματα & 1 Στερεό Οικολογικό Προσανάμμα.
-€65 για 15 Σακούλες των 10kg Καυσόξυλα MIX (ΠΕΥΚΟΣ, ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ) & Δωρεάν 1 Σακούλα Προσανάμματα & 1 Στερεό Οικολογικό Προσανάμμα.
-€85 για 20 Σακούλες των 10kg Καυσόξυλα MIX (ΠΕΥΚΟΣ, ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ) & Δωρεάν 1 Σακούλα Προσανάμματα & 1 Στερεό Οικολογικό Προσανάμμα. 
-€125 για 30 Σακούλες των 10kg Καυσόξυλα MIX (ΠΕΥΚΟΣ, ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ) & Δωρεάν 1 Σακούλα Προσανάμματα & 1 Στερεό Οικολογικό Προσανάμμα.
- €4.50 για 1 Σακούλα Προσανάμματα
€65 για 10 Σακούλες των 10kg Καυσόξυλα ΕΛΙΑΣ & Δωρεάν 1 Σακούλα Προσανάμματα & 1 Στερεό Οικολογικό Προσανάμμα.  
- €9 για 2 Σακούλες των 10kg Καυσόξυλα MIX  για παραλαβή από τα γραφεία του Skroutz.com.cy
- €13 για 2 Σακούλες των 10kg  Καυσόξυλα ΕΛΙΑΣ για παραλαβή από τα γραφεία τουSkroutz.com.cy
 
Με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου να είναι πιο φωτιά ακόμα κι από αυτή που παράγουν, η ανακάλυψη οικονομικών και αποδοτικών πηγών θέρμανσης είναι σαν το κυνήγι, όχι του χαμένου, αλλά του αναμμένου θησαυρού.Βασικό στοιχείο για την επιλογή του καυσόξυλου είναι η θερμαντική αξία κάθε είδους, δηλαδή η θερμική ενέργεια που παράγεται κατά την καύση του.
 
Οι περισσότερες κατοικίες στις μέρες μας διαθέτουν τζάκι κι έτσι οι οικογένειες απολαμβάνουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του. Γνωρίζουμε όμως ότι το είδος του ξύλου που θα επιλέξουμε για το τζάκι μας παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στη λειτουργία όσο και στην απόδοσή του; Δεν είναι κατάλληλα όλα τα ξύλα για καύσιμη ύλη. Άλλα είδη είναι κατάλληλα για «προσάναμμα» και άλλα είδη είναι κατάλληλα για την «κυρίως καύση» που θέλουμε να κρατήσει για πολλές πολλές ώρες! Επιπρόσθετα, η φωτιά στο τζάκι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό κι από το μέγεθος των καυσόξυλων που επιλέγουμε, καθώς επίσης και από την υγρασία τους. Τα πιο συνηθισμένα στη χώρα μας είδη, κατάλληλα για καυσόξυλα, είναι ο ευκάλυπτος, ο πεύκος, ο δρυς, το κυπαρίσσι, η ελιά, και η τερατσιά ανάλογα με την περιοχή και τη διαθεσιμότητα που υπάρχει.
 
Μη ξεχνάτε βεβαίως πόσο σημαντική είναι η τοποθέτησή τους στο σπίτι, σε ειδικό χώρο. Αν τα ξύλα τοποθετούνται κολλητά το ένα με το άλλο, δεν μπορεί να κυκλοφορεί ο αέρας ανάμεσά τους για να τα τροφοδοτεί με οξυγόνο, που είναι απαραίτητο για την καύση. Γι’ αυτόν τον λόγο τα καυσόξυλα πρέπει να έχουν κενά μεταξύ τους.
 
  • Εγγεκριμένοι Πωλητές Αρ. Αδείας : ΤΔΑΕΚ 448/2017.
  • Τα Καυσόξυλα Παραδίδονται Συγυρισμένα σε Σακούλες για Μεγαλύτερη Ευκολία στο Κουβάλημα και Ευκολότερη Τακτοποίηση.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Kausoxyla Cyprus
Πόλη: Λευκωσία
Όροι: