Ανασκαφέας BIG Power Worker Maxi Digger - 800055811

Παράδοση ή Παραλαβή εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αγοράς.


Τα παιδιά αγαπούν να σκάψουν. Με το BIG Power Worker Maxi Digger αυτό δεν είναι μόνο ένα απλό παιδικό παιχνίδι, αλλά ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Επειδή ο νέος εκσκαφέας έχει πολλά συναρπαστικά πρόσθετα. Ο βραχίονας του εκσκαφέα κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και το φτυάρι έχει την ίδια λειτουργικότητα των μεγαλύτερων αδελφών του. Ο Maxi Digger είναι ιδανικός για τη φόρτωση του μεγάλου BIG Power Worker Maxi Truck. Είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο κάθισμα έτσι ώστε ο μικρός εργάτης να κάθεται άνετα ενώ εργάζεται στο έργο του κτιρίου και μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες όπως απαιτείται.

Ο αληθινός-πρωτότυπος σχεδιασμός του καθιστά αυτό το εξαιρετικά ισχυρό όχημα κατασκευής ένα ελκυστικό σε μικρά εργοτάξια. Είναι ειδικά προσαρμοσμένο στην εργονομία των μικρών χεριών ενός παιδιού. Τα μαλακά ελαστικά είναι ένα πρόσθετο πρόσθετο που είναι φιλικό σε επενδύσεις δαπέδων.

Ο BIG Power Worker Maxi Digger κατασκευάζεται στη Γερμανία χρησιμοποιώντας πλαστικά υλικά υψηλής ποιότητας και δοκιμάζεται από την TÜV Rheinland σύμφωνα με αυστηρές οδηγίες.Αυτό επαληθεύεται με το πιστοποιητικό GS.


Χαρακτηριστικά:

  • Αριθμός προϊόντος: 800055811
  • Σύσταση ηλικίας: 3-7 ετών
  • Διαστάσεις συναρμολογημένες (Π x Υ x Β): 73 x 32 x 30 cm
  • Βάρος προϊόντος: 2600 gΔιαθέσιμες Επιλογές:


-55€ για 1 Ανασκαφέας BIG Power Worker Maxi Digger (box ασυναρμολογητο) Με ΔΩΡΕΑΝ Παράδοση στο Πλησιέστερο Σταθμό Akis Express

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Toys Cyprus
Πόλη: Λάρνακα
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Απαιτείται τηλεφωνική διευθέτηση της παραγγελίας σας στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά,
  • Αν έχετε επιλέξει να παραλάβετε από τις αποθήκες στην Λάρνακα, τότε θα πρέπει να τηλεφωνήσετε στον αποθηκάριο τουλάχιστο 24 ώρες πριν την παραλαβή στο τηλέφωνο που θα λάβετε με SMS για να διευθετήσετε την ημέρα και ώρα παραλαβής, επίσης την διεύθυνση της αποθήκης θα την βρείτε πάνω στο κουπόνι σας μετά την αγορά σας μέσα στις Παραγγελίες σας στο Skroutz λογαριασμό σας.
  • Αν έχετε επιλέξει παράδοση με AKIS Express ή Παράδοση στην Πόρτα σας τότε ή παράδοση θα γίνει εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.