Kλειδαριά Υψίστης Ασφαλείας PADLOCK ALARM

SKU
9747
  14,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Kλειδαριά Υψίστης Ασφαλείας PADLOCK ALARM

Υπάρχει κάτι τέτοιο όπως απαραβίαστο λουκέτο; Ναι, υπάρχει και το βροντοφωνάζει. Με ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών και σειρήνα έντασης 110 Db η οποία τίθεται σε λειτουργία μόλις κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει τρέποντας σε φυγή κάθε επίδοξο διαρρήκτη.Το απαραβίαστο λουκέτο συναγερμός είναι ιδανικό για το μηχανάκι, τη μοτοσυκλέτα, το σπίτι, αυλές, αποθήκες, επαγγελματικούς χώρους, το αυτοκίνητο, το ποδήλατο, ντουλάπια,  κ.α.  Είναι στιβαρής μεταλλικής κατασκευής, με τρία κλειδιά ασφαλείας, δυνατή σειρήνα έντασης 110 Db, ανιχνευτή κραδασμών, αδιάβροχης κατασκευής και λειτουργεί με έξι μπαταρίες Α76/LR44 1,5V που περιλαμβάνονται.

Έξυπνο λουκέτο με ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών και δυνατή σειρήνα 110 DB. Μόλις κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει ή να το ανοίξει η δυνατή εσωτερική σειρήνα ηχήσει με  μεγάλη ένταση και θα τρέψει σε φυγή κάθε επίδοξο διαρρήκτη.

Χρήσιμο επίσης για το μηχανάκι για το αυτοκίνητο για το ποδήλατο για το βαλιτσάκι με τα εργαλεία σας κ.α. μόλις  κάποιος προσπαθήσει να τα μετακινήσει, ο ηλεκτρονικός αισθητήρας κραδασμών που διαθέτει θα ενεργοποιήσει τη σειρήνα και θα αποθαρρύνει τον επίδοξο κλέφτη.

Εκτός από τον ανιχνευτή κραδασμών διαθέτει και ανιχνευτή μετακίνησης για παράδειγμα αν το έχετε τοποθετήσει σε ένα ποδήλατο ή στη βαλίτσα με τα εργαλεία σας μόλις κάποιος την σηκώσει ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί.


Με μία ματιά...

  • Στιβαρή μεταλλική κατασκευή με 3 κλειδιά ασφαλείας
  • Δυνατός συναγερμός 110 Db
  • Ανιχνευτής κραδασμών
  • Ανιχνευτής μετακίνησης
  • Αδιάβροχη κατασκευή ανθεκτικό ακόμα και σε θαλασσινό νερό
  • Λειτουργεί με 6 μπαταρίες Α76/LR44 1,5V που περιλαμβάνονται
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό