Mabanol Pirate Race 10w40 Motorcycle Oil 890552

SKU
10491
  10,59 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Mabanol
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Mabanol Pirate Race 10w40 Motorcycle Oil 890552

Το Mabanol Pirate Race είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο λάδι κινητήρα για χρήση σε τετράχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών. Αυτό το λάδι πληροί τις προδιαγραφές όλων των κατασκευαστών μοτοσυκλετών και είναι κατάλληλο για όλους τους 4χρονους κινητήρες με αέρα και υδρόψυκτο μοτοσικλέτα.

Η εξαιρετική καθαριότητα του κινητήρα και η προστασία από τη φθορά παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Το Mabanol Pirate Race είναι πολύ κατάλληλο για συμπλέκτες κάρτερ λαδιού. Αποτρέπεται το κόλλημα ή η ολίσθηση του συμπλέκτη μετά την εκκίνηση ενός κρύου κινητήρα.

Το Mabanol Pirate Race είναι ένα λάδι κινητήρα τεχνολογίας σύνθεσης υψηλής απόδοσης με βαθμό ιξώδους SAE 10W-40.

Η βέλτιστη αξιοπιστία λίπανσης σε υψηλές θερμοκρασίες και ταχύτητες εγγυάται υψηλή προστασία του κινητήρα ακόμη και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες. Οι εναποθέσεις σε έμβολα και βαλβίδες αποτρέπονται αξιόπιστα, με αποτέλεσμα την εξαιρετική καθαριότητα του κινητήρα. Κατά την εκκίνηση του κινητήρα, λόγω της χαμηλής τιμής του ιξώδους χαμηλής θερμοκρασίας, το λάδι ρέει γρήγορα σε όλα τα σημεία λίπανσης και προστατεύει τον κινητήρα από τη φθορά κατά την εκκίνηση.

Προδιαγραφές από τον κατασκευαστή
ACEA A3. API SL; JASOMA2

mabanol motoroil cyprus - skroutz cyprus

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό