Derma Gel, φροντίδα και επούλωση δέρματος (πληγές, εγκαύματα, έλκη, μετεγχειριτικά τραύματα) , 100ml

SKU
8750
  23,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Derma Gel, φροντίδα και επούλωση δέρματος (πληγές, εγκαύματα, έλκη, μετεγχειριτικά τραύματα) , 100ml

 

"ΧΡΗΣΕΙΣ: To Derma Gel είναι κατάλληλο για την φροντίδα του δέρµατος σε καταστάσεις όπως: Εγκαύµατα 1ου και 2ου βαθµού (περιλαµβανοµένων ηλιακών εγκαυµάτων), τραύµατα (αµυχές, γδαρσίµατα), έλκη (δερµατικά, κατακλίσεως, διαβητικά), µετεγχειρητικά τραύµατα (πάνω στα ράµµατα), δερµατίτιδα από ακτινοβολία (πριν και µετά).
ΠΡΟΣΟΧΗ: να µη χρησιµοποιείται όταν παρατηρείται µη οµαλός πολλαπλασιασµός κυττάρων, πχ κρεατοελιές ή αν υπάρχει υποψία µυκητίασης.
Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Καθαρίστε την περιοχή µε χλιαρό νερό ή µε φυσιολογικό ορό προστατεύοντας έτσι τα επιθηλιακά κύτταρα από ερεθισµό. Εφαρµόστε ένα παχύ στρώµα δύο έως τρείς φορές την ηµέρα. Για να αποφευχθεί η δηµιουργία ουλής επεκτείνετε την εφαρµογή γύρω από την προσβεβληµένη επιφάνεια.
Το Derma Gel είναι αεροστεγώς συσκευασµένο για την προστασία σας. Μετά από κάθε χρήση κλείστε ερµητικά το πώµα για να αποφύγετε µόλυνση του περιεχοµένου. ∆ιατηρείστε το µακριά από το φως σε θερµοκρασία δωµατίου. Φυλάξετε το µακριά από τα παιδιά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Water, alcohol, propylene glycol, Τιτλ. Πολυσακχαρίτες, Centella Asiatica, Calendula Officinalis, hydrogenated castor oil, sodium bicarbonate, carbomer, Εκχύλ. Salvia Officinalis, Εκχύλ. Thymus Officinalis, Εκχύλ. Origanum Majonara, Εκχύλ.Lavandula Officinalis σε βάση ισότονης γέλης και φυσιολογικού ορού."

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό