Φορτηγό BIG Power Worker Maxi Truck - 800055810

Παράδοση ή Παραλαβή εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αγοράς.


Αυτά τα νέα οχήματα κατασκευής από το BIG, το σπίτι του γνωστού BIG Bobby Car, είναι εξαιρετικά μεγάλα και ισχυρά. Μικροί εργάτες από τρία χρόνια και πάνω θα αγαπήσουν το BIG Power Worker Maxi Truck και το BIG Power Worker Maxi Digger. Μια ποικιλία διαφορετικών υλικών όπως η άμμος ή η οικοδομική πέτρα μπορούν να φορτωθούν και να μεταφερθούν με το φορτηγό BIG Maxi. Η εκτεταμένη περιοχή φόρτωσης αυτού του ανθεκτικού φορτηγού ανέρχεται σε 4,2 λίτρα και μπορεί να φορτωθεί με υλικό που ζυγίζει μέχρι 25 κιλά. Ένας μηχανισμός ασφάλισης αποτρέπει την κλίση του Maxi Truck προς τα πίσω ενώ κινείται και χάνοντας οποιοδήποτε από το πολύτιμο φορτίο. Αφού το όχημα φτάσει στο εργοτάξιο του παιχνιδιού, το φορτίο μπορεί να εκφορτωθεί με κλίση της κλίνης.

Ο αληθινός-πρωτότυπος σχεδιασμός του καθιστά αυτό το εξαιρετικά ισχυρό όχημα κατασκευής ένα ελκυστικό σε μικρά εργοτάξια. Είναι ειδικά προσαρμοσμένο στην εργονομία των μικρών χεριών ενός παιδιού. Τα μαλακά ελαστικά ελαστικά είναι ένα πρόσθετο πρόσθετο που είναι φιλικό στις επενδύσεις δαπέδων.

Το BIG Power Worker Maxi Truck παράγεται στη Γερμανία χρησιμοποιώντας πλαστικά υλικά υψηλής ποιότητας και δοκιμάζεται από την TÜV Rheinland σύμφωνα με αυστηρές οδηγίες. Αυτό επαληθεύεται με το πιστοποιητικό GS.


  • Αριθμός προϊόντος: 800055810
  • Σύσταση ηλικίας: 3-7 ετών
  • Συντεταγμένες διαστάσεις (Π x Υ x Β): 46 x 32 x 30 cm
  • Βάρος προϊόντος: 2225 g

Διαθέσιμες Επιλογές:


-55€ για 1 Φορτηγό BIG Power Worker Maxi Truck (box ασυναρμολογητο) Με ΔΩΡΕΑΝ Παράδοση στο Πλησιέστερο Σταθμό Akis Express

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Toys Cyprus
Πόλη: Λάρνακα
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Απαιτείται τηλεφωνική διευθέτηση της παραγγελίας σας στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά,
  • Αν έχετε επιλέξει να παραλάβετε από τις αποθήκες στην Λάρνακα, τότε θα πρέπει να τηλεφωνήσετε στον αποθηκάριο τουλάχιστο 24 ώρες πριν την παραλαβή στο τηλέφωνο που θα λάβετε με SMS για να διευθετήσετε την ημέρα και ώρα παραλαβής, επίσης την διεύθυνση της αποθήκης θα την βρείτε πάνω στο κουπόνι σας μετά την αγορά σας μέσα στις Παραγγελίες σας στο Skroutz λογαριασμό σας.
  • Αν έχετε επιλέξει παράδοση με AKIS Express ή Παράδοση στην Πόρτα σας τότε ή παράδοση θα γίνει εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.