WAHL Travel Shaver Barber Ξυριστική μηχανή 30281 (3615-1016)

SKU
8361
  29,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Wahl
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

WAHL Travel Shaver Barber Ξυριστική μηχανή 30281 (3615-1016) - ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ


Η ξυριστική μηχανή Wahl Barbering Travel Shaver είναι το απόλυτο εργαλείο για να διατηρήσεις πιο μοντέρνο και πιο φρέσκο το look σου!

Περιποιήσου γενειάδα και αυχένα και ανάδειξε τις γραμμές του χτενίσματός σου!


Η τεχνολογία Shaving Foil, αιχμαλωτίζει και ξυρίζει μόνο τις μικρές τρίχες (2-3 ημερών) που αναπτύσσονται, διατηρώντας ανέπαφες τις μακρύτερες τρίχες της κεφαλής ή του προσώπου. Αυτή η διαδικασία σου προσφέρει πολύ καθαρό σβέρκο και απίστευτα περιποιημένη γενειάδα, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη χρήση.

Η Wahl Barbering Shaver, είναι ιδανική για καθημερινή περιποίηση, αλλά δεν συνιστάται για το κλασικό ξύρισμα.

  • Μήκος / Πλάτος κοπής: Η συσκευή έχει μεγάλη επιφάνεια (36mm) για γρήγορο αποτέλεσμα, ενώ το μήκος κοπής της είναι μηδενικό καθώς ξυρίζει εντελώς όλες τις τρίχες 2-3 ημερών.
  • Φωτεινή ένδειξη / Αυτονομία / Φόρτιση: Η συσκευή διαθέτει φωτεινή ένδειξη φόρτισης για να μπορείς να διαπιστώνεις πότε είναι πλήρως φορτισμένη. Η αυτονομία της είναι εξαιρετική με τυπικό χρόνο 45 min ενώ χάρη στην ταχύτητα χρήσης και το άμεσο αποτέλεσμα, δε θα χρειαστεί φόρτιση για μήνες. Η πλήρης φόρτιση είναι 8 ώρες.
  • Αποθήκευση: Χάρη στην ειδική μεταλλική θήκη αποθήκευσης/μεταφοράς που διαθέτει, μπορείς να τη μεταφέρεις παντού με ευκολία και ασφάλεια, έχοντας μαζί όλα τα αξεσουάρ της.
  • Επιπλέον περιλαμβάνεται και βελούδινη θήκη για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.
  • Συντήρηση: Καθάριζε πάντα τη συσκευή με το ειδικό βουρτσάκι από τις τρίχες, ενώ για χρήσεις διαφορετικών χρηστών, προτείνεται η χρήση απολυμαντικού σπρέι.
  • Περιλαμβάνονται: Καλώδιο φόρτισης, 1 ανταλλακτική κεφαλή, 1 κάλυμμα αλουμινίου, βουρτσάκι καθαρισμού, υφασμάτινη θήκη, μεταλλική θήκη αποθήκευσης/μεταφοράς.



0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό