Κούνια Smoby Baby Seat 2 In 1 (310194) - ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

Παράδοση ή Παραλαβή εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αγοράς.


Διαθέσιμες Επιλογές:

-45€ για 1 Κούνια Smoby Baby Seat 2 In 1 (310194) (box ασυναρμολογητο) για Παραλαβή από τις αποθήκες μας στην Λάρνακα.
-45€ για 1 Κούνια Smoby Baby Seat 2 In 1 (310194) (box ασυναρμολογητο) ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο Πλησιέστερο Σταθμό Akis Express


Χαρακτηριστικά

· Εργονομικό και άνετο νηπιακό κάθισμα swing.

· Μπορεί να μετατραπεί σε ένα απλό κάθισμα ταλάντευσης.

· Τα σχοινιά περιλαμβάνονται.

·Τα πλαστικά κομμάτια είναι Anti-UV εξασφαλίζοντας άριστη αντοχή καθώς και το χρώμα έχει αντοχή σε βάθος χρόνου.

· Ηλικία: 18 μηνών+ Κατασκευάζεται στην Γαλλία Ασφάλεια: NF & GS ετικέτες.

· NF Πιστοποίηση Το πρότυπο NF χορηγείται από κριτική επιτροπή, συμπεριλαμβανομένης της DGCCRF (γαλλική Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Ανταγωνισμού, Καταναλωτών και Υπηρεσίας Ελέγχου της Απάτης), τα γαλλικά τελωνεία, το Laboratoire National d`Essais, Ένωση Καταναλωτών και των Σύνδεσμος βιομηχανίας παιχνιδιών.


Οι δοκιμές perfromed είναι πέρα από τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις - κανόνες και εκτελούνται κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και για τα προϊόντα που επιβιβάζονται στα καταστήματα. Τα προϊόντα υπομένονται μια δοκιμή γήρανσης συγκρίσιμη σε 3 χρόνια εντατικής χρήσης. · Gepr?fte SicherheitΗ Gepr?fte Sicherheit (Αποδεδειγμένη ασφάλεια) ετικέτα χορηγείται από ένα ανεξάρτητο εργαστήριο.

Εξασφαλίζει ότι το προϊόν που φέρει το σήμα GS έχει περάσει με επιτυχία τις υποχρεωτικές δοκιμές και τους ελέγχους.

Ο οργανισμός εγγυάται τη σωστή, επίσης, ότι ο παραγωγός διαθέτει τα μέσα και τη δομή που απαιτείται για την παραγωγή συμμορφώνονται στοιχεία.

Διαστάσεις (ΜΠΥ): 35,5 x 24 x 200  Βάρος: 1,1

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Toys Cyprus
Πόλη: Λάρνακα
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Απαιτείται τηλεφωνική διευθέτηση της παραγγελίας σας στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά,
  • Αν έχετε επιλέξει να παραλάβετε από τις αποθήκες στην Λάρνακα, τότε θα πρέπει να τηλεφωνήσετε στον αποθηκάριο τουλάχιστο 24 ώρες πριν την παραλαβή στο τηλέφωνο που θα λάβετε με SMS για να διευθετήσετε την ημέρα και ώρα παραλαβής, επίσης την διεύθυνση της αποθήκης θα την βρείτε πάνω στο κουπόνι σας μετά την αγορά σας μέσα στις Παραγγελίες σας στο Skroutz λογαριασμό σας.
  • Αν έχετε επιλέξει παράδοση με AKIS Express ή Παράδοση στην Πόρτα σας τότε ή παράδοση θα γίνει εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.