Χύτρα Ταχύτητος 6L Berlinger Haus, BH-1080

SKU
9406
  89,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Berlinger Haus
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Χύτρα Ταχύτητος 6L Berlinger Haus, BH-1080

Μετατρέψτε το καθημερινό σας μαγείρεμα στην πιο ευχάριστη και απολαυστική ρουτίνα. Εξοικονομήστε χρόνο, αφού πλέον το μαγείρεμα δεσμεύει ελάχιστο από το χρόνο σας, και οργανώστε ελεύθερα τις υποχρεώσεις σας. 

Ο κομψός σχεδιασμός της από ανοξείδωτο ατσάλι (18/10) εντυπωσιάζει, ενώ η στιβαρή κατασκευή και η ποιότητά της εγγυώνται διαχρονική χρήση χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες φροντίδας.

Πάψτε να επιβαρύνετε άδικα το πορτοφόλι σας και εξοικονομήστε ενέργεια χάρη στον επαγωγικό τους πάτο New Induction για 35% πιο μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και ισχυρότερη ανθεκτικότητα σε ακραίες θερμοκρασίες.

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρόνο διατηρώντας αναλλοίωτη τη θρεπτική αξία του φαγητού σας. Το γρήγορο μαγείρεμα διατηρεί περισσότερες βιταμίνες στα φαγητά, ειδικά τις υδατοδιαλυτές, καθώς δε βράζουν για πολλή ώρα. Έτσι μπορείτε να ετοιμάστε θρεπτικά γεύματα για εσάς και την οικογένειά σας και να σας περισσέψει χρόνος για να τον περάσετε έξω από την κουζίνα.

Είναι κατάλληλη και για επαγωγικές εστίες. 

H Berlinger Haus σας εγγυάται την απόλυτη ασφάλειά σας, καθώς τα σκεύη είναι απαλλαγμένα από PFOA, LEAD ή κάδμιο, ενώ η κατασκευή τους είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Χωρητικότητα: 6Lt ( Ιδανική για 2-3 άτομα) 

PRESSURE COOKER 6 L BERLINGER HAUS BH/1080 STAINLESS STEEL

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό