Fitbit Versa 2 Petal / Copper Rose

SKU
8157
  189,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

To Fitbit Versa 2 Petal / Copper Rose εκτός από τις κλασικές λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, διαθέτει και ενσωματωμένο μικρόφωνο για φωνητικές εντολές στον ψηφιακό βοηθό Amazon Alexa. Πάρτε απαντήσεις, λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, βάλτε ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις και άλλα. Το Versa 2 παίζει την αγαπημένη σας μουσική είτε από τα 300+ αποθηκευμένα κομμάτια, είτε μέσω των εφαρμογών Spotify, Pandora και Deezer.

Το Versa 2 αναγνωρίζει πάνω από 15 συγκεκριμένες ασκήσεις και βασικές δραστηριότητες, όπως τον αριθμό βημάτων, την απόσταση, τις θερμίδες, τα σκαλιά και άλλα. Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά σας σε πραγματικό χρόνο ή να αφήσετε τη λειτουργία SmartTrack να αναγνωρίσει αυτόματα και να καταγράψει κάθε σας άσκηση. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προπονήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη, ως επιπρόσθετη βοήθεια σαν να είχατε κάποιο προπονητή να κοιτάζει κάθε σας κίνηση.

Το βράδυ το Versa 2 μετράει τον καρδιακό ρυθμό, το χρόνο που κοιμάστε, που ξυπνάτε και τα σταδια του ύπνου ( deep, REΜ, restless). Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός συνολικού σκορ σχετικά με τον ύπνο σας, που σας βοηθά να παρακολουθείτε την ποιότητα του ύπνου σας μέσα στο χρόνο. Tο Versa 2 σας βοηθά και σε άλλες πτυχές της υγεία σας όπως στη διαχείριση του στρες και την παρακολούθηση του γυναικείου κύκλου.

Πέρα από τις αθλητικές λειτουργίες, το Versa 2 προσφέρει και πολλά πρακτικά οφέλη, όπως η εμφάνιση των ενημερώσεων από το smartphone σας και η αναπαραγωγή μουσικής. Χάρη στην τεχνολογία Bluetooth, το Versa 2 σας επιτρέπει να συνδέετε ασύρματα ακουστικά ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED καθιστά την χρήση του ρολογιού εύκολη και απλή.

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό οθόνης: corning Gorilla Glass 3
  • Υλικό κάσας: αλουμίνιο
  • Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM
  • Λουράκι: Εύκαμπτο ελαστομερές
  • Πλάτος περικαρπίου: 40 mm
  • Χωρά σε καρπούς με περιφέρεια: 14 με 22.1 cm
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό