Grand Theft Auto The Trilogy PS4 Game

SKU
10297
  59,95 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Grand Theft Auto The Trilogy PS4 Game

Περιγραφή

Τρεις εμβληματικές πόλεις, τρεις επικές ιστορίες. Παίξτε τα κλασικά παιχνίδια της αρχικής τριλογίας Grand Theft Auto που καθορίζουν το είδος: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas.

Ανανεωμένα για μια νέα γενιά, τώρα με οριζόντιες βελτιώσεις, όπως λαμπρό νέο φωτισμό και περιβαλλοντικές αναβαθμίσεις, υφές υψηλής ανάλυσης, αυξημένες αποστάσεις σχεδίασης, χειριστήρια και στόχευση τύπου Grand Theft Auto V και πολλά άλλα, ζωντανεύοντας αυτούς τους αγαπημένους κόσμους με νέα επίπεδα λεπτομέρειας.

Grand Theft Auto III

Όλα ξεκινούν στην Liberty City. Με την επαναστατική ελευθερία να πάτε οπουδήποτε και να κλέψετε οποιονδήποτε, το Grand Theft Auto III φέρνει το κέντρο του εγκληματικού υποκόσμου στα χέρια σας, αν έχετε τα κότσια να το πάρετε.

Grand Theft Auto: Vice City

Καλώς ήρθατε στα 1980s. Από τη δεκαετία των μεγάλων μαλλιών και των παστέλ κουστουμιών έρχεται η ιστορία της ανόδου ενός άντρα στην κορυφή της εγκληματικότητας. Το Grand Theft Auto επιστρέφει με την ιστορία του Tommy Vercetti για προδοσία και εκδίκηση σε μια τροπική πόλη γεμάτη νέον, γεμάτη υπερβολές και γεμάτη δυνατότητες.

Grand Theft Auto: San Andreas

Τώρα, βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του '90. Ο CJ πρέπει να γυρίσει σπίτι του - η μητέρα του έχει δολοφονηθεί, η οικογένειά του έχει διαλυθεί και οι παιδικοί του φίλοι οδεύουν όλοι προς την καταστροφή. Κατά την επιστροφή του στη γειτονιά, δύο αστυνομικοί τον παγιδεύουν για ανθρωποκτονία, αναγκάζοντας τον CJ σε ένα ταξίδι που τον οδηγεί σε ολόκληρη την πολιτεία του San Andreas, για να σώσει την οικογένειά του και να πάρει τον έλεγχο των δρόμων στην επόμενη επανάληψη της σειράς που άλλαξε τα πάντα.

Χαρακτηριστικά

    -Είδος Miscellaneous
    -Έτος Κυκλοφορίας 2021
    -Ημερομηνία Κυκλοφορίας 07/12/2021
    -Όριο Ηλικίας (PEGI) 18
    -Νέα Κυκλοφορία Ναι
    -Edition Definitive
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό