Σύστημα με 8 Κάμερες Παρακολούθησης Ασφάλειας - Uniview KIT/NVR301-08LB-P8 **FREE 2TB HDD** με την εγγύηση της Krypto Security Cyprus

SKU
10517
  799,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Krypto
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Σύστημα με 8 Κάμερες Ασφάλειας - Uniview KIT/NVR301-08-P8 **FREE 2TB HDD** με την εγγύηση της Krypto Security Cyprus - Κάμερες Παρακολούθησης

 

Τι θα επωφεληθείς

Σύστημα με 8 Κάμερες Ασφάλειας - Uniview NVR301-08LB-P8 8 Channel NVR Kit With 8 X 2MP Bullet Cameras **FREE 2TB HDD** με την εγγύηση της Krypto Security Cyprus 799.00€!

Uniview KIT/NVR301-08-P8/4*IPC2122LB-DSF28KM 8 Channel POE NVR Kit including 4 x 2MP Network Mini Metal IR Bullet cameras FREE 2TB HDD

Σας παρουσιάζουμε το εκπληκτικό σύστημα ασφαλείας Uniview με 8 κάμερες, το κιτ NVR301-08LB-P8, μια επαναστατική λύση παρακολούθησης που θα σας εντυπωσιάσει με την τεχνολογία της και τις απίστευτες δυνατότητές της. Αυτό το προηγμένο σύστημα ασφαλείας προσφέρει την απόλυτη προστασία για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Με τον επαγγελματικό NVR (Network Video Recorder) που περιλαμβάνεται στο σετ, μπορείτε να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε υψηλής ποιότητας βίντεο από τις 8 προηγμένες κάμερες παρακολούθησης που παρέχονται. Η ενσωματωμένη τεχνολογία PoE (Power over Ethernet) εξασφαλίζει την εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση των καμερών, ενώ η ενσωματωμένη σκληροτυπία 2TB HDD παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης για τα βίντεο σας.

Οι κάμερες παρακολούθησης προσφέρουν εκπληκτική ανάλυση και ευαισθησία, επιτρέποντάς σας να καταγράφετε εικόνες υψηλής ποιότητας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

Η προηγμένη τεχνολογία High Dynamic Range (HDR) εξασφαλίζει ισορροπημένη απεικόνιση σε περιβάλλοντα με διαφορετικές επίπεδες φωτεινότητες, ενώ η τεχνολογία 3D Digital Noise Reduction (3D DNR) μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο στις εικόνες, προσφέροντας καθαρή και ευκρινή αναπαραγωγή.

Μέσω της εφαρμογής UniView για smartphones και tablets, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ζωντανή παρακολούθηση και αναπαραγωγή των εγγεγραμμένων βίντεο οπουδήποτε και οποτεδήποτε, προσφέροντας αυξημένη ευελιξία και ασφάλεια στην παρακολούθηση του χώρου σας.

Εντυπωσιάστε τον κόσμο με την απίστευτη ποιότητα εικόνας, την εύκολη εγκατάσταση και την εξαιρετική λειτουργικότητα του συστήματος ασφαλείας Uniview. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας, το γραφείο σας ή οποιονδήποτε άλλον χώρο θέλετε να προστατεύσετε, αυτό το σύστημα θα σας παρέχει την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας.

Key Features:

  • Support Ultra 265/H.265/H.264 video formats
  • NVR with 8-channel input
  • Plug & Play with 8 independent PoE network interfaces
  • Third-party IP cameras supported with ONVIF conformance: Profile S, Profile G, Profile C, Profile Q, Profile A, Profile T
  • Support 1-ch HDMI, 1-ch VGA
  • HDMI and VGA simultaneous output
  • Up to 2MP resolution recording
  • 1 SATA HDD, up to 8 TB
  • Support cloud upgrade
Uniview NVR301-08LB-P8 8 Channel NVR Kit With 8 X 2MP Bullet Cameras | krypro cyprus | skroutz κύπρου

 

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό