Ηλιακό Απωθητικό Διώχνει Πουλιά Περιστέρια, Κοράκια, Σπουργίτια και Παράσιτα Με Κίνησή και Ήχο - Solar Powered Bird Repeller

SKU
10720
Ειδική Τιμή 17,90 € Κανονική τιμή 24,89 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Kaokey
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Ηλιακό Απωθητικό Διώχνει Πουλιά Περιστέρια, Κοράκια, Σπουργίτια και Παράσιτα Με Κίνησή και Ήχο - Solar Powered Bird Repeller

Το Solar Powered Bird Repeller είναι το προϊόν που έχει επιλεγεί από τους περισσότερους πελάτες για την απόθηση περιστεριών κάτω από το φωτοβολταϊκό τους σύστημα στην ταράτσα. Αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν προσφέρει 95% βεβαιότητα ότι τα πουλιά δεν θα παρεισρροφήσουν κάτω από τα ηλιακά πάνελ και θα παραμείνουν μακριά.

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία του φωτοβολταϊκού συστήματος, αυτή η συσκευή εκπέμπει ανεπαίσθητους ήχους και φως που απωθούν αποτελεσματικά τα πουλιά, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι πάνελς παραμένουν καθαροί και υπερασπίζονται την απόδοση του ηλιακού συστήματος σας. Αυτή η συσκευή αποτελεί την απόλυτη επιλογή για την αντιμετώπιση του προβλήματος των περιστεριών και διασφαλίζει ότι το φωτοβολταϊκό σύστημα σας παραμένει απρόσκοπτο και αποδοτικό.

Ηλιακό Απωθητικό Διώχνει Πουλιά και Παρασίτα - Solar Powered Bird Repeller - Skroutz® Κύπρος - Skroutz.com.cy - skroutz.gr

  • Πρόκειται για ένα ηλιακής ενεργείας απωθητικό πουλιών και παρασίτων.
  • Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να λειτουργήσει και απωθεί αποτελεσματικά πουλιά και παράσιτα από τον χώρο σας.
  • Ένας από τους κύριους λόγους που πρέπει να επιλέξετε αυτό το προϊόν είναι η αποτελεσματικότητά του. Η συσκευή εκπέμπει ήχους υψηλής συχνότητας και ανεπιθύμητες κυματομορφές που ενοχλούν τα πουλιά και τα παράσιτα, αποτρέποντάς τα να πλησιάσουν τον χώρο σας. Το προϊόν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, εξοντώνοντας τα περιττά πουλιά και παράσιτα και διατηρώντας τον χώρο σας καθαρό.
  • Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι η χρήση ηλιακής ενέργειας. Η συσκευή φορτίζεται αυτόματα με την ηλιακή ενέργεια και λειτουργεί χωρίς την ανάγκη για εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό το καθιστά πρακτικό και οικονομικό, καθώς δεν χρειάζεται να αγοράζετε μπαταρίες.
  • Αυτό το απωθητικό πουλιών και παρασίτων είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως κήπους, μπαλκόνια, αυλές και αποθήκες. 

Ηλιακό Απωθητικό Διώχνει Πουλιά και Παρασίτα - Solar Powered Bird Repeller - Skroutz® Κύπρος - Skroutz.com.cy - skroutz.gr

Χαρακτηριστικά:

- Αντανακλαστική γωνία 360 μοιρών, χωρίς να οδηγείτε σε τυφλά σημεία.
- Το ηλιακό απωθητικό παρασίτων εξωτερικού χώρου είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ως εκ τούτου έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.
- Φωνή - Έχει τον ήχο του γερακιού


Πεδίο εφαρμογής:

Πύργοι πόλων μετάδοσης, πύργοι, υποσταθμοί, αγροκτήματα, οπωρώνες, λίμνες ψαριών, αποθήκες, μεγάλα εργαστήρια, μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, αεροδρόμια και προστασία αρχαίων κτιρίων και άλλοι χώροι.

Ηλιακό Απωθητικό Διώχνει Πουλιά και Παρασίτα - Solar Powered Bird Repeller - Skroutz® Κύπρος - Skroutz.com.cy


 

English Version

Features and Benefits

  • ● Just a breeze start, rotate 50 laps per minute, the effect is quite obvious.
  • ● 360 degrees reflective angle, without driving blind spots.
  • ● High wind product design with damping coefficient, will have the effect of wind resistance, high wind speed without infinite rotation, safe and reliable.
  • ● The solar outdoor pest repeller is weather proof and as such designed for outdoor use.
  • ● Voice - It has the sound of the hawk, firecrackers, the sound of being driven by the human and the cry of other animals.

Scope of application


Transmission pole towers, towers, substations, farms, orchards, fish ponds, warehouses, large workshops, food processing plants, airports and ancient building protection and other places.

Notice

  • 1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement.Pls make sure you do not mind before you bid.
  • 2. The color may have different as the difference display,pls understand.

Package Included

  • 1 x Solar Power Voice Windmill-Catching bird device

Ηλιακό Απωθητικό Διώχνει Πουλιά και Παρασίτα - Solar Powered Bird Repeller - Skroutz® Κύπρος - Skroutz.com.cy - skroutz.gr

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό