Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός για Πουλιά / Πτηνών / Περιστέρια / Κατσικορώνους - 120 x 65εκ &Τηλεσκοπικό Κοντάρι 6m (περιλαμβάνει 2 σχέδια αετούς) -

SKU
7870
  69,95 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός για Πουλιά / Πτηνών / Περιστέρια / Κατσικορώνους 120 x 65εκ &Τηλεσκοπικό Κοντάρι 6m (περιλαμβάνει 2 σχέδια αετούς)

 
 

 

Σημείωση: Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 αετούς σε διαφορετικό σχέδιο για να τους αλλάζετε συχνά για καλύτερα αποτελέσματα .

 


 

 
Το Ιπτάμενο ομοίωμα Αετού απώθησης πουλιών, φαίνεται ρεαλιστικό και πραγματικό και γι' αυτό έχει τόσο καλά αποτελέσματα!Το ομοιωμα αετού είναι ένα επιθετικό-αρπακτικό πουλί που το φοβούνται όλα τα πουλιά, μικρά και μεγάλα! Πετάει σαν χαρταετός σε σχήμα αετού και είναι ένα πραγματικό και πολύ ρεαλιστικό αντίγραφο του πραγματικού αετού. Σχεδόν όλα τα είδη πουλιών έχουν ένα ενστικτώδη φόβο των αρπακτικών πτηνών και μόλις δουν τον μεγάλο αυτό αετό θα πετάξουν μακριά του με την πρώτη ματιά. Υπάρχει ειδικό πτυσσόμενο κοντάρι πρόσδεσης 6 μέτρων με ένα περιστρεφόμενο εξάρτημα 360 μοιρών πάνω από τον πόλο και 2,5 μέτρα ειδικού νάυλον σκοινιού το οποίο στη συνέχεια συνδέεται με τον Αετό.
 
Ο αετός «πετάει» γύρω από το κοντάρι, αιωρείται χτυπώντας τα φτερά, κάνει καταδύσεις και κινείται με ελαφρό σχετικά αέρα. Είναι ελαφρύς και ανθεκτικός στον αέρα και αδιάβροχος. Το μέγεθος του είναι 120 x 65 εκατοστών, που τον κάνει τον μεγαλύτερο στην παγκόσμια αγορά!!!
 
Αυτός ο ιπτάμενος αετός  είναι μία από τις καλύτερες αποτρεπτικές συσκευές για όλους του είδους μικρά πουλιά και μεγάλη προστασία για αγρότες, κηπουρούς και τους ανθρώπους που θέλουν να προστατεύσουν τα σπίτια, τις πισίνες, τις καλλιέργειες, τα αγροκτήματα, τα περιβόλια, τους κήπους, τις αυλές, τα εργοστάσια τους από ανεπιθύμητες επισκέψεις πουλιών.                              
 
Σε περιπτώσεις που θέλουμε να προστατέψουμε μεγάλες περιοχές εντός κατοικημένης περιοχής, είναι απο τις καλύτερες συσκευές απώθησης  πτηνών λόγω της αθόρυβης λειτουργίας του! Σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές εκφοβισμού πτηνών, το ιπτάμενο ομοίωμα αετού αλλάζει συνεχώς τρόπο πτήσης. Αλλάζοντας η πτήση, η ταχύτητα και το ύψος του ανάλογα με το πόσο ισχυρός είναι ο άνεμος, τα πουλιά ποτέ δεν συνηθίσουν αυτό το αποτρεπτικό πουλί και να νομίζουν ότι είναι ψεύτικο. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ηχητικη συσκευή απώθησης πουλιών.
 
Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός Τηλεσκοπικό Κοντάρι 6m - skroutz.com.cy - skroutz cyprus - skroutz.gr
 
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό