Πάγκος Αποσυμπίεσης Σπονδυλικής Στήλης ECO-DE ECO-852

SKU
9062
  98,50 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Πάγκος Αποσυμπίεσης Σπονδυλικής Στήλης ECO-DE ECO-852

Περιγραφή

Ο πάγκος αποσυμπίεσης σπονδυλικής στήλης, απο την εταιρία ECO-DE, βοηθά στην εξάλειψη του πόνου στην πλάτη. Με λίγα λεπτά την ημέρα και από την άνεση του σπιτιού σας, θα είστε σε θέση να μετριάσετε ή και ακόμη να τερματίσετε, ανάλογα με την περίπτωση, την ισχιαλγιακή οποιοδήποτε άλλο πόνο στην πλάτη που προέρχεται από οποιαδήποτε ασθένεια που προκαλείται από τη συμπίεση των σπονδύλων.

Με τον πάγκο αποσυμπίεσης σπονδυλικής στήλης, θα πετύχετε το τέντωμα στον άξονα της σπονδυλικής στήλης, με έναν απλό και ασφαλή τρόπο, ο οποίος θα αποκαταστήσει την κυκλοφορία του αίματος στο επίπεδο κάθε δίσκου. Αυτό θα βοηθήσει στην αναγέννηση των δίσκων και την ανάκτηση του όγκου τους έτσι ώστε να μπορέσουν να επαναλάβουν τη λειτουργία τους.

Η επένδυση της κοιλιακής ράβδου, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μέση, λειτουργεί ως συγκρατητής, ενώ οι υποστηρίξεις που βρίσκονται πίσω από τους βραχίονες, χρησιμοποιώντας το βάρος του ίδιου του χρήστη όταν κλίνει προς τα εμπρός, παράγουν μια ομαλή αλλά αξιοσημείωτη τάνυση στη σπονδυλική στήλη και τα στελέχη. Η κίνηση κλίσης πρέπει να πραγματοποιείται ομαλά και σταδιακά και, αν είναι απαραίτητο, να πραγματοποιούνται οι κατάλληλες προσαρμογές τόσο στην κοιλιακή ράβδος όσο και στο ύψος του αποσυμπιεστή και στο άνοιγμα των υποστηριγμάτων βραχιόνων μέχρι να βρεθεί μια άνετη θέση που να επιτρέπει στον χρήστη να τεντώσει για 2-3 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, ο έλεγχος της αναπνοής θα πρέπει να διατηρείται αργός και βαθύς ώστε να διευκολύνει τη χαλάρωση των μυών και να μεγιστοποιεί το τέντωμα και τις συνέπειες της αποσυμπίεσης. Ενδείκνυται για άτομα με ύψος μεταξύ 150 και 190 cm.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξάλειψη του πόνου στην πλάτη
  • Για άτομα με ύψος από 150 - 190 cm.
  • Διαστάσεις: 69-115 x 58 x 80-115 cm
  • Βάρος: 7.5 Kg
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό