Cabernet Rose Dry

SKU
9352
  6,50 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ
CABERNET SAUVIGNON ROSE

Ένα δροσιστικό ξηρό ροζέ κρασί με έντονη φρεσκάδα, από επιλεγμένα σταφύλια της ποικιλίας Cabernet Sauvignon, της περιοχής Ομόδους, στις νότιες πλαγιές του Τροόδους. Πλαισιώνεται από όμορφα αρώματα κόκκινου τριαντάφυλλου και ώριμου ροδιού. Είναι ισορροπημένο, διαρκές και έχει απαλό τελείωμα. Το απολαμβάνετε δροσερό ως απεριτίφ. Πίνεται στους 10 – 12ο C.


ΚΡΑΣΙΑ ΕTKO & OLYMPUS

Το οινοποιείο κάνει το ξεκίνημα του το 1844 και αποτελεί το πρώτο οινοποιείο του νησιού. Από τότε μέχρι και σήμερα η οικογένεια Χατζηπαύλου (6η γενιά σήμερα) ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή,εμπορία και εξαγωγή κρασιών.

 

Το 1992 η Ετκο δημιουργεί ένα δεύτερο οινοποιείο, το Όλυμπος στο Όμοδος με ιδιοκτήτους αμπελώνες τόσο από γηγενείς όσο και από ξένες ποικιλίες.

 

Σήμερα με την σμίκρυνση της καλλιέργειας αμπελιών , η Όλυμπος περιορίζεται στο να παράγει μικρές ποσότητες ποιοτικών κρασιών. Έχει δημιουργήσει τη σειρά Κτήμα Χατζηπαύλου, όπου χρησιμοποιεί αποκλειστικά σταφύλια από ιδιόκτητους αμπελώνες. Το οινοποιείο επενδύει στην παρακολούθηση των αμπελώνων του ολόχρονα από επιστήμονες ειδικευμένους στον τομέα. Έχει επίσης δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή και προβολή της Κουμανταρίας, το μοναδικό Κυπριακό κρασί με ονομασία προέλευσης.

 

Σήμερα συνεχίζοντας τη παράδοση, δημιουργήθηκε μία γκάμα που ικανοποιεί και τον πιο δύσκολο καταναλωτή, την ίδια όμως στιγμή δεν σταματά η προσπάθεια αναβάθμισης.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό