Wahl Color Pro Cordless (9649-016) Επαναφορτιζόμενη Κουρευτική Μηχανή

SKU
8195
  59,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Wahl
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Περιγραφή προϊόντος

Η Wahl Color Pro Cordless είναι κουρευτική μηχανή ρεύματος/επαναφορτιζόμενη με αποσπώμενη και πλενόμενη κεφαλή, που συνιστάται για μοντέρνα κουρέματα και επαγγελματικά "σβησίματα", για εντατική χρήση και ποιότητα . Εύκολο κούρεμα χάρη στα χρωματιστά χτενάκια.

Wahl Color Pro Cordless

Θέλεις να κουρευτείς γρήγορα και εύκολα; Χρειάζεσαι βοήθεια στο να επιλέξεις το κατάλληλο χτενάκι για το δικό σου styling? Αναζητάς ευελιξία κινήσεων αλλά ταυτόχρονα δύναμη κοπής; Η WAHL COLOR PRO CORDLESS αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα! Αυτή η κουρευτική μηχανή της WAHL θα σου λύσει τα χέρια, αφού με τα 10 διαφορετικού μήκους κοπής χρωματιστά χτενάκια και τον αντίστοιχο «έξυπνο» οδηγό στο σώμα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους!

Η πραγματική αυτονομία των 60 λεπτών συνεχούς λειτουργείας θα σου δώσει τη δυνατότητα πολλών χρήσεων, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείς να τη συνδέσεις στο ρεύμα και να συνεχίσεις το «έργο» σου.

Απόδοση – Ευκολία χρήσης

Με την Color Pro Cordless το κούρεμα γίνεται παιχνίδι ακόμα και για τον αρχάριο! Ο «έξυπνος» οδηγός που βρίσκεται στο σώμα της κουρευτικής θα σου δείξει το δρόμο… απλά δες το χρώμα που αντιστοιχεί στο μήκος που επιθυμείς και βρες στη συσκευασία το αντίστοιχο χρωματιστό χτενάκι. Με την Color Pro Cordless μπορείς να ξεκινήσεις από χαμηλά (0,6mm) και να φτάσεις μέχρι και τα 25mm με τα χτενάκια έτσι ώστε να πραγματοποιήσεις ένα επαγγελματικό κούρεμα στο σπίτι σου! Κάνε fading, καθάρισε τον αυχένα, τρίμαρε τις λεπτομέρειες και φυσικά ολόκληρο το σώμα! Η ειδική λυχνία θα σου δείχνει πάντα το επίπεδο της μπαταρίας ενώ σε περίπτωση που «μείνεις» μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη συνδέσεις στο ρεύμα και να συνεχίσεις!

Τρίμαρε το μούσι σου

Θες να περιποιηθείς γρήγορα και εύκολα τη γενειάδα σου; Χρησιμοποίησε την WAHL σου, χωρίς χτενάκι για να “ξυριστείς” ή διάλεξε το χτενάκι που χρειάζεσαι για να έχεις το μούσι σου στο μήκος που θέλεις. Είναι πράγματι εντυπωσιακό το πώς μπορεί μια κουρευτική μηχανή να μεταμορφωθεί σε τρίμμερ με τόσο μεγάλη ευκολία! Το 0,6 mm μήκος κοπής θα καθαρίσει όποιο σημείο επιθυμείς στο πρόσωπό σου.

Τρίμαρε το σώμα σου

Με την WAHL Color Pro Cordless, τρίμαρε το σώμα σου γρήγορα και εύκολα. Η WAHL σου δεν θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου και θα ανταποκριθεί και σε αυτό το στόχο! Με πλάτος κοπής 46mm θα μπορέσεις να τριμάρεις μεγάλη επιφάνεια  πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Η κεφαλή με 0,6 mm μήκος κοπής θα σε βοηθήσει να φτάσεις κοντά στο δέρμα εξασφαλίζοντας γρήγορο αποτέλεσμα, χωρίς ταλαιπωρία και ερεθισμούς. Με την ίδια ευκολία που θα προσαρμόσεις τα κατάλληλα χρωματιστά χτενάκια για να κάνεις την ομαλή μετάβαση στο μήκος κοπής των μαλλιών, θα μπορέσεις χωρίς χτενάκια και με μόνο την κεφαλή να πετύχεις το τέλειο «καθάρισμα» στο σώμα σου.


Οπτική χρωματική ένδειξη μήκους κοπής

Το κούρεμα γίνεται πολύ εύκολο, με την οπτική χρωματική ένδειξη μήκους κοπής πάνω στη μηχανή, όπου το κάθε διαφορετικό χρώμα αντιστοιχεί στο ανάλογο χρωματιστό χτενάκι. Συγκεκριμένα, το μαύρο χτενάκι αντιστοιχεί στα 1,5mm, το κόκκινο στα 3mm, το μωβ στα 6mm, το μπλε στα 10mm, το πορτοκαλί στα 13mm, το κίτρινο στα 16mm, το ανοιχτό μωβ στα 19mm, το πράσινο στα 22mm και το γαλάζιο στα 25mm.

Χτενάκια αυτιών

Με αυτά τα 2 χτενάκια-οδηγούς για κάθε αυτί ξεχωριστά, η WAHL Color Pro Lithium, σου δίνει τη δυνατότητα με ένα πέρασμα να καθαρίσεις το χνούδι και τις τρίχες απο τα αυτιά σου, χωρίς να φοβάσαι μην κοπείς ή τραυματιστείς.

Αυτό-ακονιζόμενες λεπίδες

Η WAHL έχει αφιερώσει 100 χρόνια στη μελέτη των μετάλλων. Χρησιμοποιεί υψηλής πυκνότητας ατσάλι  το οποίο χαρίζει στις λεπίδες μια ειδική - σχεδόν βραχώδη - σκληρότητα με αποτέλεσμα να παραμένουν κοφτερές και αποδοτικές για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αυτο-ακονιζόμενες λεπίδες που διαθέτει η Color Pro Cordless ενισχύουν το σκοπό αυτό αφού κατά τη διάρκεια της χρήσης οι κεφαλές ακονίζονται με αποτέλεσμα να παραμένουν πάντα κοφτερές!

Εύκολος καθαρισμός

Αποσπόμενη κεφαλή για εύκολη και γρήγορη πλύση. Προσοχή στεγνώστε καλά πριν την επανατοποθέτηση.

Συντήρηση

Για την εύρυθμη λειτουργία της WAHL σου, χρειάζεται συχνός καθαρισμός και λίπανση πριν από κάθε χρήση. Ειδικότερα, ρίξε 5 σταγόνες λάδι στην κεφαλή (όπως στην εικόνα) και ενεργοποίησε τη συσκευή για 5”. Στο τέλος του κουρέματος, καθάρισέ την με το βουρτσάκι. Η μηχανή θα είναι έτοιμη για αποθήκευση, μέχρι την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσεις.

MADE IN USA

Η COLOR PRO CORDLESS, κατασκευάζεται από τη WAHL στις Η.Π.Α. στην ίδια περιοχή που ο ιδρυτής της, Leo J. Wahl κατασκεύασε την πρώτη ηλεκτροκίνητη κουρευτική μηχανή στον κόσμο το 1919.

Ειδικός ραβδισμός με διαμάντι

Η κεφαλή της WAHL σου έχει δημιουργηθεί κατόπιν ειδικού συστήματος ραβδισμού με διαμάντι. Αυτό της προσφέρει άριστη κοπή αλλά και ειδική λείανση, ώστε να μην τραυματίζει ή ερεθίζει το δέρμα.

Εξαρτήματα & Φύλαξη

Εξαρτήματα: 10 χτενάκια (1,5 / 3 /4,5 / 6 / 10 / 13 / 16 / 19 / 22 και 25mm), σετ χτενάκια για αριστερό και δεξί αυτί, προστατευτικό λεπίδων, ψαλίδι, χτένα, βουρτσάκι καθαρισμού, λάδι λίπανσης των λεπίδων. Διαθέτει επιπλέον ειδικό βαλιτσάκι για να τη μεταφέρεις παντού με ασφάλεια χωρίς να φοβάσαι μήπως τη χτυπήσεις ή χάσεις κάποιο από τα πολλά αξεσουάρ της.

Εγγύηση

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της CORDLESS, δίνει τη δυνατότητα στον κατασκευαστή να σου προσφέρει εγγύηση 2 ετών.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό