Σετ 2 Συσκευές Ούρησης σε Όρθια Στάση για γυναίκες

SKU
8197
Ειδική Τιμή 8,90 € Κανονική τιμή 20,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε
 
Συνεργάτης
Ant Gadgets

9 Δανιηλ Στροβολος 2045

andros4cyprus@yahoo.com

Ρώτησε μας στο Facebook

Σετ 2 Συσκευές Ούρησης σε Όρθια Στάση για γυναίκες



Περιγραφή

Πολλές γυναίκες κατά καιρούς δυσκολεύονται με την ούρηση, αφού χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν για την ανάγκη τους, βρώμικες ή δημόσιες τουαλέτες! Τώρα, όμως,η πρωτοποριακή φορητή συσκευή ούρησης επιτρέπει στο γυναικείο φύλο… να ουρήσει όρθιο!

Είναι ένα κομψό κι άκρως γυναικείο gadget που σας επιτρέπει να σταθείτε όρθιες σε τουαλέτες  που πριν, δεν θα τολμούσατε να επισκεφτείτε, ακόμα κι αν νιώθατε αφόρητη πίεση... Ιδανικό για κάθε δραστήρια και δυναμική γυναίκα, ήρθε για να φέρει τα κάτω… πάνω στις δημόσιες τουαλέτες κι όπου αλλού βάζει ο νους σας! Και το καλύτερο... διπλώνει και χωράει ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι!
 
Εξασφαλίζει την ατομική υγιεινή με εύκολο τρόπο. Και είναι pop και fun και εξαιρετικά έξυπνο και χρηστικό. Είναι ιδανικό όμως όχι μόνο για τα clubs ή τα bar. Είναι και για τις διακοπές, την παραλία, την κατασκήνωση. Ιδανικό στην ποδηλασία, στην κωπηλασία, στον μαραθώνιο, στο σκι. Σε μεγάλες διαδρομές με πολλά διαφορετικά μέσα. 
Χρήσιμο σε περιπτώσεις που οι γυναίκες φοράνε ολόσωμες φόρμες όπως το σκι, η μοτοσικλέτα. Αλλά και σε ειδικές κλινικές καταστάσεις όπως εγκυμοσύνη ή μετεγχειρητικά, όταν υπάρχει δυσκολία στη καθιστική στάση ή για ηλικιωμένες γυναίκες και για εκείνες που  έχουν περιορισμένη κινητικότητα.
Όταν το δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε!

 
ΟΔΗΓΙΕΣ  ΧΡΗΣΗΣ
 
Σηκώστε ή κατεβάστε τα ρούχα σας, πιέστε τη συσκευή επάνω στο σώμα σας έτσι ώστε, να εφάπτεται τέλεια και ουρήστε. Μετά τη χρήση σκουπίστε τη και τοποθετήστε τη στο σακουλάκι που περιλαμβάνει η συσκευασία.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέτρητες φορές! Πριν την επαναχρησιμοποίηση πλύνετε με σαπούνι και νερό, και στεγνώστε. Είναι ένα αξεσουάρ σχεδιασμένο να σας ακολουθεί παντού, σε κάθε σας εξόρμηση.
 
Χρώμα Λιλά  
Product Description

Outdoor Women Portable Urination Device Silicone Female Urinals

Product name
Outdoor Women Portable Urination Device Silicone Female Urinals
Product material
Silicone
Product package
1pcs/ OPP bag
2 Συσκευές Ούρησης σε Όρθια Στάση για γυναίκες - skroutz.com.cy
Περισσότερες Πληροφορίες
PartnerAnt Gadgets
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό