Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
 
1 + 1 ΔΩΡΕΑΝ!  €24 για 2 Συσκευασίες Βιολογικής Χορτοφαγικής Πρωτεϊνης Σόγιας Purasana 400gr (ημερομηνία ληξης  30/01/2019)
€22.10 για 1 Συσκευασία Βιολογικής Χορτοφαγικής Πρωτεϊνης Μίξης Μπιζελιού, Ρυζιού, Ηλισόσπορου, Κολοκύθας & Κάνναβης 400gr Γεύση Κακάο και Σοκολάτας Purasana 
€22.10 για 1 Συσκευασία Βιολογικής Χορτοφαγικής Πρωτεϊνης Ρυζιού 400gr Γεύση Μπανάνας και Λουκούμα Purasana 400gr (ημερομηνία ληξης  30/09/2019) 
€23.80 για 1 Συσκευασία Βιολογικής Χορτοφαγικής Πρωτεϊνης Μπιζελιού Γεύση Γκότζι και Βανίλιας Purasana (ημερομηνία ληξης  30/07/2019) 
1 + 1 ΔΩΡΕΑΝ! €26 για 2 Συσκευασίες Βιολογικής Χορτοφαγικής Πρωτεϊνης Μπιζελιού Purasana 400gr (ημερομηνία ληξης  30/01/2019)
1 + 1 ΔΩΡΕΑΝ! €28 για 2 Συσκευασίες Χορτοφαγικής Πρωτεϊνης Κολοκύθας Purasana 400gr (ημερομηνία ληξης  30/04/2019)
 
Βιολογική Χορτοφαγική Πρωτεϊνη Σόγιας Purasana 400gr
 
Η πρωτεΐνη σόγιας, που προέρχεται από σόγια η οποία δεν ανήκει σε ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ(ΓΤΤ), είναι μια υψηλής ποιότητας και πλήρης πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης, με ισορροπημένο προφίλ αμινοξέων και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για την καθημερινή διατροφή και κατάλληλο για περιόδους όπου υπάρχει ανάγκη για υψηλότερη πρόσληψη πρωτεΐνης, π.χ. σε περίπτωση κακής όρεξης ή κατά τη διάρκεια περιόδων ανάκαμψης. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε L-Γλουταμίνη, η οποία είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη μυών, καθιστώντας την ιδανική ως συμπλήρωμα κατά τη διάρκεια εντατικής άσκησης ή για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της κινητικότητας κατά τη διάρκεια της γήρανσης. Πολύ κατάλληλο για vegans, χορτοφάγους και άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Είναι η τέλεια τακτοποίηση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Ο πιστός σε 100% καθαρά vegan πρωτεΐνες μπορεί να την χρησιμοποιήσει χωρίς να προσθέσει τίποτα άλλο.
 
Χρήση:
Αναμείξτε 1 ½ πλήρες κουτάλι μέτρησης (30-35g) πρωτεϊνών vegan,
έναν ή περισσότερους τύπους, σε αναδευτήρα ή αναμικτήρα με 300-350μλ γάλα, γάλα με βάση το λαχανικό (κατά προτίμηση ένα ποτό με βάση τη φύση του γλυκού ρυζιού, αμυγδάλου, εσπεριδοειδούς ή βρώμης ή ζαχαρούχο ποτό σόγιας), χυμό φρούτων ή λικέρ. Ανακινήστε για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πίνετε αμέσως.
Χρησιμοποιήστε τα για να εμπλουτίσουν σούπες, δημητριακά πρωινού,
μούσλι, ψωμί, αρτοσκευάσματα, αλεύρι ή ψίχουλα ψωμιού.
Προσθέστε 1 με 2 κουτάλια μέτρησης στα πιάτα σας.
 
 
Βιολογική Χορτοφαγική Πρωτεϊνη Μίξης Μπιζελιού, Ρυζιού, Ηλισόσπορου, Κολοκύθας & Κάνναβης 400gr Γεύση Κακάο και Σοκολάτας Purasana 
 
Αυτό το μίγμα πρωτεϊνών Purasana περιέχει 5 πηγές φυτικών πρωτεϊνών με μεγάλη ποικιλία βασικών βιταμινών, ανόργανων συστατικών, λιπαρών οξέων, ινών και αμινοξέων.
Το μίγμα είναι απαλλαγμένο από σόγια, λακτόζη, γλουτένη και χοληστερόλη και ως εκ τούτου μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για χορτοφάγους, βέγκαν, πάσχοντες από αλλεργίες, επαγγελματίες και ψυχαγωγικούς αθλητές, ηλικιωμένους και για όσους θέλουν να αυξήσουν την πρόσληψη πρωτεϊνών τους.
Πολύ καλή πηγή αμινοξέων
 
Γεύση κακάου - σοκολάτας: 61% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
 
Συνιστώμενη χρήση:
Αναμίξτε 1 ½ κουταλιά σούπας πρωτεΐνης (30-35 g) σε ένα αναδευτήρα ή μπλέντερ με 300-350 ml γάλακτος,
γάλα λαχανικών (κατά προτίμηση γλυκό ρύζι, αμύγδαλο, ποτό με βάση τη σάλτσα ή βρώμη ή γλυκό ποτό σόγιας), χυμό φρούτων ή λικέρ και ανακινείται για 15 δευτερόλεπτα. Πιείτε αμέσως.
Προσθέστε σε κρέμες πρωτεΐνης, δημητριακά για πρωινό, ψωμί, ζαχαροπλαστική ή ψωμί για να τα εμπλουτίσουν.
 
Βιολογική Χορτοφαγική Πρωτεϊνη Κολοκύθας Purasana 400gr
 
Η πρωτεϊνη σπόρων κολοκύθας Purasana Organic είναι κατασκευασμένη από ακατέργαστους και οργανικούς αυστριακούς σπόρους κολοκύθας. Αυτή η νόστιμη σκόνη πρωτεΐνης πριμοδότησης περιέχει περίπου 8% – 10% έλαιο κολοκύθας και περίπου 65% φυτική πρωτεΐνη. Η σκόνη σπόρου κολοκύθας είναι απαλλαγμένη από σόγια, γλουτένη, λακτόζη και χοληστερόλη και επίσης δεν είναι ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ(ΓΤΤ), καθιστώντας την εξαιρετική πηγή πρωτεΐνη για vegans, χορτοφάγους, άτομα με αλλεργίες και αθλητές. Είναι χρήσιμο για την πρόληψη της διάσπασης των μυών και για τη διατήρηση της κινητικότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γήρανσης ή για όποιον επιθυμεί να αυξήσει την πρόσληψη πρωτεΐνης. Είναι μια πολύ καλή πηγή αμινοξέων.
Ο πιστός σε 100% καθαρά vegan πρωτεΐνες μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτην, χωρίς να προσθέτσει τίποτα άλλο.
 
Χρήση
Αναμείξτε 1 ½ πλήρες κουτάλι μέτρησης (30-35g) πρωτεϊνών vegan,
έναν ή περισσότερους τύπους, σε αναδευτήρα ή αναμικτήρα με 300-350μλ, γάλα με βάση τα λαχανικά (κατά προτίμηση ένα ποτό με βάση τη φύση του γλυκού ρυζιού, αμυγδάλου, εσπεριδοειδούς ή βρώμης ή ζαχαρούχο ποτό σόγιας), χυμό φρούτων ή λικέρ. Ανακινήστε για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πίνετε αμέσως. Χρησιμοποιήστε τα για να εμπλουτίσουν, σούπες, δημητριακά πρωινού, μούσλι, ψωμί, αρτοσκευάσματα, αλεύρι ή ψίχουλα ψωμιού. Προσθέστε 1 με 2 κουτάλια μέτρησης στα πιάτα σας.
 
Βιολογική Χορτοφαγική Πρωτεϊνη Ρυζιού 400gr Γεύση Μπανάνας και Λουκούμα Purasana 400gr
 
Η σκόνη οργανικής πρωτεΐνης ρυζιού Purasana είναι μια υποαλλεργική πηγή πρωτεΐνης που προέρχεται από ρύζι χωρίς Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς(ΓΤΟ). 
Είναι μια από τις πιο πλήρεις πηγές φυτικής πρωτεΐνης που υπάρχει και είναι εύπεπτη. Αυτή η οργανική πρωτεΐνη ρυζιού Purasana είναι πλουσιότερη σε βιταμίνες, μέταλλα και απαραίτητα αμινοξέα από ό, τι οι περισσότερες πηγές πρωτεϊνών με βάση τα φυτά.
 
Είναι απαλλαγμένη από σόγια, γλουτένη, λακτόζη και χοληστερόλη, καθιστώντας την μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για vegans, χορτοφάγους, άτομα με αλλεργίες, αθλητές και όποιον θέλει να αυξήσει την πρόσληψη πρωτεϊνών.
Η σκόνη πρωτεΐνης ρυζιού Purasana βοηθά στην πρόληψη της διάσπασης των μυών και βοηθά στη διατήρηση της κινητικότητας κατά τη διάρκεια της γήρανσης.
Είναι η τέλεια ενσωμάτωση σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
 
Χρήση
Αναμίξτε 1 ½ πλήρες κουτάλι μέτρησης (30-35g) φυτικής σκόνης πρωτεΐνης σε αναδευτήρα ή μπλέντερ με 300-350 ml γάλακτος, γάλα φυτικής προέλευσης (κατά προτίμηση φυσικό γλυκό γάλα ρυζιού, αμυγδάλου, σπανακιού ή ποτό με βάση τη βρώμη ή γλυκό ποτό σόγιας), χυμό φρούτων ή smoothie. 
Ανακινήστε για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πίνετε αμέσως. 
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον εμπλουτισμό των smoothies, των σέικ, των δημητριακών πρωινού, των μούσλι, του ψωμιού, των αρτοσκευασμάτων, του αλευριου ή της τριμμένης φρυγανιάς.
 
Βιολογική Χορτοφαγική Πρωτεϊνη Μπιζελιού Γεύση Γκότζι και Βανίλιας Purasana
 
Το προϊόν είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Είναι μια αλκαλική πρωτεΐνη με φυσική γεύση και ελαφριά, απαλή υφή.
Είναι μια από τις πιο υποαλλεργικές και εξαιρετικά εύπεπτες πηγές πρωτεΐνης που υπάρχει. Είναι απαλλαγμένο από σόγια, γλουτένη, λακτόζη και χοληστερόλη, καθιστώντας την μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για vegans, χορτοφάγους, άτομα με αλλεργίες, αθλητές, αθλητές και όποιον θέλει να αυξήσει την πρόσληψη πρωτεϊνών. Η σκόνη πρωτεΐνης μπιζελιού Purasana βοηθά στην πρόληψη της διάσπασης των μυών και βοηθά στη διατήρηση της κινητικότητας κατά τη διάρκεια της γήρανσης Είναι μια πολύ καλή πηγή απαραίτητων αμινοξέων. Είναι η τέλεια τακτοποίηση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
 
Χρήση
Αναμίξτε 1 ½ πλήρες κουτάλι μέτρησης (30-35g) φυτικής σκόνης πρωτεΐνης σε αναδευτήρα ή μπλέντερ με 300-350μλ γάλα, γάλα λαχανικών (κατά προτίμηση ένα γλυκό ρύζι, αμύγδαλο, σπέρτα ή
ποτό με βρώμη ή ζαχαρούχο ποτό σόγιας), χυμό φρούτων ή α
smoothie. Ανακινήστε για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πίνετε αμέσως.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εμπλουτίσει τις σούπες, το πρωινό, δημητριακά, μούσλι, ψωμί, αρτοσκευάσματα, αλεύρι ή ψίχουλα ψωμιού.
 
 
Βιολογική Χορτοφαγική Πρωτεϊνη Μπιζελιού Purasana 400gr
 
Το προϊόν είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη με βάση τα λαχανικά και είναι εξαιρετικής ποιότητας. Είναι μια αλκαλική πρωτεΐνη με φυσική γεύση και ελαφριά, απαλή υφή.
Είναι μια από τις πιο υποαλλεργικές και εξαιρετικά εύπεπτες πηγές πρωτεΐνης που υπάρχει. Είναι απαλλαγμένο από σόγια, γλουτένη, λακτόζη και χοληστερόλη, καθιστώντας την μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για vegans, χορτοφάγους, άτομα με αλλεργίες, αθλητές, αθλητές και όποιον θέλει να αυξήσει την πρόσληψη πρωτεϊνών. Η σκόνη πρωτεΐνης μπιζελιού Purasana βοηθά στην πρόληψη της διάσπασης των μυών και βοηθά στη διατήρηση της κινητικότητας κατά τη διάρκεια της γήρανσης Είναι μια πολύ καλή πηγή απαραίτητων αμινοξέων. Είναι η τέλεια τακτοποίηση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Οποιοσδήποτε είναι αφοσιωμένος σε 100% καθαρά vegan πρωτεΐνες μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς να προσθέση τίποτα άλλο.
 
Χρήση:
Αναμείξτε 1 ½ πλήρες κουτάλι μέτρησης (30-35g)  σε αναδευτήρα ή αναμικτήρα με 300-350μλ γάλα,
γάλα με βάση τα λαχανικά (κατά προτίμηση ένα ποτό με βάση τη φύση του γλυκού ρυζιού, αμυγδάλου, εσπεριδοειδούς ή βρώμης ή ζαχαρούχο ποτό σόγιας), χυμό φρούτων ή λικέρ. Ανακινήστε για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πίνετε αμέσως.
Χρησιμοποιήστε τα για να εμπλουτίσετε σούπες, δημητριακά πρωινού,
μούσλι, ψωμί, αρτοσκευάσματα, αλεύρι ή ψίχουλα ψωμιού.
Προσθέστε 1 με 2 κουτάλια μέτρησης στα πιάτα σας.
 

- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

faq skroutz cyprus - συχνες ερωτησεις - απαντησεις skroutz.com.cy

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό