BATISTE HEAVENLY VOLUME DRY SHAMPOO 200ML

SKU
8430
  5,85 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

BATISTE HEAVENLY VOLUME DRY SHAMPOO 200ML


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Έχετε μαλλιά χωρίς όγκο; Το Batiste Dry Shampoo “Heavenly Volume”, εκτός του ότι απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα και αναζωογονεί την τρίχα προσφέρει και απίστευτο όγκο στα μαλλιά σας.

Πως να το χρησιμοποιήσετε; Ακολουθήστε 3 βήματα:

  • 1. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Κρατήστε το φιαλίδιο σε απόσταση 30 εκατοστών από τα μαλλιά και ψεκάστε το τριχωτό της κεφαλής.
  • 2. Κάντε απαλό μασάζ με τα ακροδάχτυλα.
  • 3. Χτενίστε τα μαλλιά σας με βούρτσα και δώστε το στυλ που θέλετε!

Ασφάλεια προϊόντος


Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.


Δοχείο υπό πίεση: Μπορεί να εκραγεί εάν θερμανθεί.


Προειδοποιήσεις ασφαλείας

Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάσετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Δοχείο υπό πίεση. Κατά την θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά την χρήση. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C. Η σκόπιμη κακή χρήση παρατεταμένης εισπνοής υψηλών συγκεντρώσεων του περιεχομένου μπορεί να αποβάλει επιβλαβής ή θανατηφόρα. Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης . Μην το χρησιμοποιήσετε σε πάσχον ή ερεθισμένο δέρμα. Όχι για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή. Μην ψεκάσετε προς τα μάτια. Μακριά από παιδιά. Η κατάχρηση από διαλύτες μπορούν να σκοτώσουν άμεσα.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό