Rowenta 8.60 Flex RH9639 Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 22V Μωβ

SKU
10455
  392,57 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Rowenta 8.60 Flex RH9639 Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 22V Μωβ

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/10/2022 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Offer is valid until 31/10/2022 or until stocks run out

Περιγραφή

Η επαναφορτιζόμενη σκούπα stick Rowenta 8.60 Flex συνδυάζει την εμπειρία με την απόδοση. Διαθέτει μοτέρ 185 Watt και ισχυρή συρόμενη μπαταρία 22V για έως και 35 λεπτά αυτονομίας, τεχνολογία Flex, θέση Stop & Go, φωτισμό Power LED και πολλά ακόμα.

Ισχυρή Απόδοση Καθαρισμού

Καθαρίστε σε βάθος με την τεχνολογία «in-line»: Η ηλεκτρική σκούπα των 185 Watts καθαρίζει από πάνω μέχρι κάτω στο λεπτό. Με τη μοναδική βούρτσα με φωτισμό Power LED, σκουπίστε όλους τους τύπους δαπέδου αποτελεσματικά και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε πέλμα

Flex: Καθαρίστε 4 φορές πιο βαθιά κάτω από χαμηλού ύψους έπιπλα

Η ευελιξία συνδυάζεται με την απόλυτη ισχύ αναρρόφησης για κάθε γωνιά του σπιτιού σας, έχοντας πρόσβαση και στα πιο δύσκολα σημεία. Το σκούπισμα γίνεται 4 φορές πιο αποτελεσματικό. Χάρη στο πέλμα με φωτισμό Power LED, είναι ακόμα ευκολότερο να σκουπίσετε τα σκοτεινά σημεία.

Θέση Stop & Go

Η βούρτσα και ο σωλήνας στέκονται μόνα τους. Είναι ιδανική αν χρειάζεστε ένα γρήγορο διάλειμμα από το σκούπισμα του δαπέδου! Αφήστε το δάπεδο και σκουπίστε τις επιφάνειες.

Πλήκτρο Boost: Η ισχύς στα χέρια σας

Με το κατοχυρωμένο πλήκτρο Boost της Rowenta, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε την ισχύ στα χέρια σας: Για τυχόν καθημερινά μικροατυχήματα ή σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον ισχύ, πατήστε το πλήκτρο για να έχετε την ισχύ που χρειάζεστε, τη στιγμή που τη θέλετε.

99% Φιλτράρισμα του Αέρα

Η Flex 8.60 προσφέρει απόλυτη υγιεινή και φιλτράρισμα, φιλτράροντας έως και 99% των σωματιδίων με το αντιαλλεργικό φίλτρο Allergie. Παγιδεύει όλα τα σωματίδια, μέχρι και το πιο μικρό, και απελευθερώνει καθαρό αέρα.

Εύκολη Συντήρηση

Μεγάλο δοχείο 0,55 λίτρων για το καθημερινό σας καθάρισμα. Όταν χρειαστεί να το καθαρίσετε, ο σχεδιασμός του προϊόντος σας εξασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση στο δοχείο σκόνης και άδειασμα στο λεπτό, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τον σωλήνα. Επιπλέον, όντας κυκλωνικής τεχνολογίας, το φίλτρο EasyWash και το δοχείο σκόνης πλένονται με νερό, βοηθώντας σας να διατηρείτε τη συσκευή σας καθαρή.

Κιτ Κατά των Αλλεργιών: Μεγάλη Γκάμα Εξαρτημάτων

Ένα ρύγχος για τις δύσκολες γωνίες, μια βούρτσα για καναπέδες για τέλειο σκούπισμα, δύο εύχρηστες βούρτσες για καθαρισμό σε όλα τα σημεία, οποιαδήποτε στιγμή & επιπλέον φίλτρο παρέχονται στη συσκευασία.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία: Κυκλωνική τεχνολογία
  • Βαθμίδες ρύθμισης ισχύος: 2
  • Χρόνος επαναφόρτισης: 3 ώρες
  • Σύστημα Vision: Φωτισμός LED
  • Βούρτσα καναπέ
  • Εξάρτημα για αρμούς
  • Βουρτσάκι Easy brush
  • Χωρητικότητα περιέκτη σκόνης: 0,55 L
  • Επίπεδο θορύβου: 82 dB(A)
  • Βάρος προϊόντος χωρίς αξεσουάρ: 2,7 kg
  • Διαστάσεις προϊόντος χωρίς συσκευασία (Μ x Π x Υ): 25,1 x 24 x 114,5 (cm)

Κατασκευαστής

Rowenta
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό