TOMMEE TIPPEE PERFECT PREP (42371640) BLACK

SKU
8441
  144,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

TOMMEE TIPPEE PERFECT PREP (42371640) BLACK

Το να ετοιμάσεις το γάλα του μωρού σου με το ένα χέρι ακόμα και όταν το έχεις στην αγκαλιά σου μοιάζει απίθανο; Κι όμως, με τον παρασκευαστή γάλακτος Tommee Tippee Perfect Prep γίνεται!

Η μηχανή προετοιμασίας Tommee Tippee Perfect Prep ετοιμάζει ένα φρέσκο μπουκάλι ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία σε λιγότερο από 2 λεπτά. Όταν φτάνει το μωρό, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις και να σκεφτείς, τόσα πολλά πράγματα, τόσο καινούρια και προκλητικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Tommee Tippee δημιούργησε την μηχανή προετοιμασίας. Ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει τα μπουκάλια παρασκευής συνταγών γρηγορότερα και πιο ακριβή, η προετοιμασία δίνει στους γονείς την πρόσθετη ηρεμία που προέρχεται από το να γνωρίζουμε ότι το μπουκάλι του μωρού θα είναι ιδανικό κάθε φορά.

Το μηχάνημα Perfect Prep έχει σχεδιαστεί για χρήση με νερό απευθείας από τη βρύση.

Το νερό περνάει μέσα από ένα μοναδικό αντιβακτηριακό φίλτρο για να διασφαλίσει ότι το νερό είναι καθαρό και ασφαλές για να φτιάξετε μια τροφοδοσία μπουκαλιών, όπως και το βραστό νερό από το βραστήρα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα Tommee Tippee Anti-Bacterial με το Perfect Prep μηχάνημα. Το φίλτρο μπορεί να μοιάζει πολύ με άλλα φίλτρα νερού, αλλά μέσα είναι μια μοναδική μεμβράνη διήθησης για την απομάκρυνση βακτηρίων και άλλων ρύπων που μερικές φορές μπορούν να βρεθούν στο νερό.

  • Προετοιμάζει μια νέα φιάλη σε σωστή θερμοκρασία σε λιγότερο από δύο λεπτά
  • Λειτουργεί με οποιοδήποτε γάλα σε σκόνη
  • Διανέμει σωστή ποσότητα νερού για ακριβή και συνεπή αραίωση
  • Η αρχική ζεστή βολή του νερού σκοτώνει τα βακτηρίδια που μπορεί να υπάρχουν στον τύπο - ανατρέξτε στις οδηγίες καθαρισμού
  • παρακάτω για να διατηρήσετε αποτελεσματικά τη μηχανή σας
  • Είναι σημαντικό αυτό το μηχάνημα να χρησιμοποιείται μόνο με τα συστήματα φίλτρων Tommee Tippee Perfect Prep Antibacterial Replacement για τη διατήρηση της ικανότητάς του να απομακρύνει τα βακτήρια και τις ακαθαρσίες που υπάρχουν στο νερό
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό