ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 
 
Ο φρουτοσυλλέκτης είναι ιδανικός για την άνετη συλλογή των καρπών από τα δέντρα. Συλλέγετε απο οποιοδήποτε ύψος. Με τον φρουτοσυλλέκτη φτάνετε όλα τα σημεία στα δέντρα χωρίς κόπο. Είναι κατάλληλος για την συλογή των καρπών απο το εσωτερικό του δένδρου χωρις να ενοχλεί τα κλαδιά και τους άλλους καρπούς που δεν είναι έτοιμα για περισυλλογή. Το κοντάρι είναι ιδανικό για εργασία σε ύψος έως 2 μέτρων.
 
Πλέον μπορείται  να μαζέψετε εύκολα τα φρούτα απο τα δένδρα σας στο χωράφι, με απίστευτη ταχύτητα περισυλλογής, αλλα το ίδιο εύκολα μπορείτε να μαζέψετε τους καρπούς των δένδρων σας απο το μπαλκόνι σας.
 
Πιο εύκολο πλέον γίνεται το μάζεμα των καρπών απο τα δένδρα που εχουμε κοντά σε φράκτες αφου δεν χρειάζεται να χαλάμε τον φράκτη κατα την περισσυλογή των καρπών όπως συχνά γίνεται οταν μαζεύουμε τους καρπούσ με τα χέρια.
 
Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα  κτλ. μαζεύονται πλεόν με απίστευτη ευκολία.Τρόποι & Κόστος Αποστολής 

✦ Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμών ημέρων εκτός αν αναγράφεται διαφορετικός χρόνος παράδοσης στην ενότητα λεπτομέρειες ή κάτω από το τίτλο του προϊόντος.

-Το κόστος για παράδοση σε κατάστημα Acs είναι € 2,00
-Το κόστος για παράδοση στον χώρος σας είναι € 3,50

✦ Για παραγγελίες με παράδοση στον χώρο σας ενδέχεται να υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις για δυσπρόσιτες περιοχές ή θα γίνεται παράδοση στο πλησιέστερο ACS Courier κατάστημα
Δείτε τις δυσπρόσιτες περιοχές εδώ

✦ Τα προϊόντα, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Όλες οι τιμές χωρίς το ντεκόρ. Καμία ευθύνη για τυπογραφικά λάθη ή παραλείψεις.


Skroutz Κύπρου

Στο Skroutz Κύπρου θα τα βρείτε όλα... 'Εχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα προιόντα στις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές όπου μπορείτε να απολαμβάνετε στην πόρτα σας άμεσα και υπέυθυνα με την αξιοπιστία της ACS COURIER.

Το ανθρώπινο δυναμικό τoυ Skroutz Κύπρου, αποτελείται από άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να λύσουν κάθε απορία σας. Εδώ στην ιστοσελίδα του Skroutz Κύπρου θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε εντυπωσιακές τιμές!

Τηλέφωνο: 22202891

Ρώτησε μας στο Facebook:


ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

  • Οι Παραγγελίες σας Παραδίδονται και Κατ'Οίκον

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • Πληρωμή με Κάρτα - Ανέπαφες Παραδόσεις
  • Τηρούμε Κανόνες Ασφαλείας (Γάντια - Μάσκες)
  • Συχνή Απολύμανση Χεριών κτλ

pharmacy online cyprus


faq skroutz cyprus - συχνες ερωτησεις - απαντησεις skroutz.com.cy

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό