Nespresso Vertuo Next coffee machine by Nespresso μηχανή καφέ / καφετιέρα Cherry Red

SKU
9947
  149,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Nespresso Vertuo Next coffee machine by Nespresso μηχανή καφέ / καφετιέρα - Cherry Red

Η προσφορά ισχύει από 21/11/22 μέχρι και 28/11/22 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

The offer is valid from 21/11/22 to 28/11/22 or until stocks run out


Σύντομη περιγραφή

 

Nespresso Vertuo Next: Για να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερες κούπες καφέ.

 

Η Vertuo Next πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την πλήρη συλλογή προτάσεων καφέ Nespresso. Επιλέξτε το μέγεθος που προτιμάτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας, από Espresso μέχρι Carafe. Η μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σας προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα αρώματα, τις γεύσεις και, το σημαντικότερο συστατικό, την πλούσια κρέμα.

 

Επιδιώκοντας να ικανοποιήσει κάθε σας στιλιστική ανάγκη, η Vertuo Next διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και μεταλλικών αποχρώσεων.

Η μηχανή είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό 54%, για να διασφαλίσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η Vertuo Next αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εμπειρία καφέ.

 

Οι λειτουργίες συνδεσιμότητας της μηχανής μέσω εφαρμογής Bluetooth®,Google Play™ και Apple Store® είναι προς το παρόν μή διαθέσιμες στην Κυπριακή αγορά.

Γία απορίες ή για ενημέρωση σχετικά με οποιεσδήποτε αλλαγές στους περιορισμούς, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τοπικο Nespresso Club

 

Αναλυτική περιγραφή

Vertuo Next:. Για να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερες κούπες καφέ.

 

Η Vertuo Next βάζει πάντα υψηλούς στόχους. Εάν νιώθετε ότι χρειάζεστε έναν καφέ Mug (230ml) το πρωί, έναν μόνο (40ml) ή διπλό (80ml) Espresso μετά το μεσημεριανό και έναν Gran Lungo (150ml) το απόγευμα, η Vertuo Next θα σας καλύψει απόλυτα. Για να είστε σε θέση να αποφασίσετε πόσο θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία καφέ, διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προτάσεων καφέ με πέντε μεγέθη κούπας, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Η Vertuo Next προσφέρει τη γνωστή εμπειρία καφέ Nespresso ‒ ακόμα πιο αναβαθμισμένη ‒ με το νέο σύστημα εκχύλισης, την τεχνολογία CentrifusionTM. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στη μηχανή να διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε κάψουλα. Στη συνέχεια περιστρέφει την κάψουλα, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις με τη μέγιστη ακρίβεια, για να βγάλει από μέσα τους κρυμμένους θησαυρούς κάθε κάψουλας και για να δημιουργήσει το τελικό αποτέλεσμα καφέ που ταιριάζει στο κάθε χαρμάνι.

Προκειμένου η μηχανή Vertuo Next να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία, είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Χάρη στις μεταλλικές αποχρώσεις που διαθέτει, είναι βέβαιο ότι θα εναρμονιστεί απόλυτα με κάθε χώρο. Επιπλέον, για να εξασφαλίσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη, είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό 54%.

Η Vertuo Next αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εμπειρία καφέ.

 

Οι λειτουργίες συνδεσιμότητας της μηχανής μέσω εφαρμογής Bluetooth®,Google Play™ και Apple Store® είναι προς το παρόν μή διαθέσιμες στην Κυπριακή αγορά.

Γία απορίες ή για ενημέρωση σχετικά με οποιεσδήποτε αλλαγές στους περιορισμούς, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τοπικο Nespresso Club

 

SEO Keywords

Nespresso, Vertuo, Vertuo Next, Vertuo Next machine, Espresso, filter coffee, large coffee cup, Nespresso long coffee, double espresso machine, large cup coffee, large espresso machine, Nespresso large coffee, grand lungo, καφές, καφετιέρα, μηχανή καφέ, εσπρέσσο, λούνγκο, κάψουλα, κάψουλες καφέ, κούπα καφέ, φλιτζάνι καφέ, αμερικάνο

 

 

Προδιαγραφές

 

 

Ενεργειακή κλάση

A+

Αυτόματη απενεργοποίηση

2 λεπτά

Χρόνος προθέρμανσης

30 δευτερόλεπτα

Ρυθμιζόμενος δίσκος αποστράγγισης

Χωρητικότητα δοχείου νερού

1,1 L

Αποσπώμενο δοχείο νερού

Ισχύς

220-240 Volt, 50 Hertz, 1260 Watt

Δοχείο χρησιμοποιημένων καψουλών

6-10 κάψουλες

Μήκος καλωδίου

75cm

Διαστάσεις μηχανής (ΠxΥxΒ)

142 x 429 x 314 mm

Βάρος μηχανής

4 kg

Βάρος μηχανής μαζί με τη συσκευασία

5,2 kg

Διαστάσεις συσκευασίας (ΠxΥxΒ)

565 x 387 x 407 mm

 

 

 

 

 

 

 

Η εκχύλιση του καφέ περνά σε νέα διάσταση με τη μηχανή καφέ Nespresso Vertuo Next. Πέντε μεγέθη κούπας καφέ στη διάθεσή σας με ένα απλό άγγιγμα: εκρηκτικοί Espresso (40ml ο μονός, 80ml ο διπλός), ισορροπημένοι Gran Lungo (150ml), κλασικοί Mug (230ml) και πληθωρικά ακαταμάχητοι Carafe (535ml).

Η μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σας προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, η τεχνολογία CentrifusionTM της Nespresso περιστρέφει μαζί τον αλεσμένο καφέ και το νερό έως και 4.000 φορές το λεπτό και δημιουργεί αυτήν την πλούσια, βελούδινη κρέμα.

Με μεταλλικές αποχρώσεις και διαθεσιμότητα σε διαφορετικά χρώματα, αυτή η μηχανή ταιριάζει σε κάθε χώρο.  Επιπλέον, εξασφαλίσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη καθώς χρησιμοποιεί ανακυκλωμένες κάψουλες καφέ και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό 54%.

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας για κάθε γούστο

Μία κομψή μηχανή. 5 μεγέθη κούπας καφέ στη διάθεσή σας με ένα απλό άγγιγμα. Από τον πληθωρικό Carafe (535ml) στον κλασικό Mug (230ml) ή στον ισορροπημένο Gran Lungo (150ml). Και φυσικά, τον έντονο μονό (40ml) ή τον διπλό (80ml) Espresso. Καφές σφραγισμένος σε κάψουλα για να τον απολαύσετε φρεσκοεκχυλισμένο: από τη φάρμα του καφέ κατευθείαν στην κούπα σας.

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Τεχνολογία Centrifusion™

Χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion™ της Nespresso, η μηχανή καφέ Vertuo Next απελευθερώνει τις γεύσεις και τα αρώματα που ξεχωρίζουν σε κάθε χαρμάνι, περιστρέφοντας τον αλεσμένο καφέ σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo έως και 4.000 φορές το λεπτό. Κατευθείαν στην κούπα σας και με την υπέρτατης ποιότητας κρέμα. Σας σερβίρουμε έναν αριστοτεχνικά εκχυλισμένο καφέ, κάθε φορά.

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Κάθε κάψουλα αναγνωρίζεται από ένα διαφορετικό barcode

Εκχυλισμένος καφές τώρα σημαίνει και ειδικά παρασκευασμένος καφές με τη μηχανή Vertuo Next. Το έξυπνο σύστημα εκχύλισης της Nespresso αναγνωρίζει την κάψουλα Vertuo που έχετε επιλέξει από το barcode που αναγράφεται και προσαρμόζει ανάλογα τις παραμέτρους εκχύλισης. Δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Απλά πιέστε το κουμπί και απολαύστε το αποτέλεσμα της εκχύλισης κάθε φορά.

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Μόνο με ένα άγγιγμα

Με μόνο ένα κουμπί, η μηχανή καφέ Vertuo Next της Nespresso σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αναρίθμητες δυνατότητες στην εκχύλιση του καφέ. Ενδώστε σε έναν πληθωρικό Carafe ή απολαύστε τους εκρηκτικούς Espresso. Κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo εξάγεται αυτόματα με το άνοιγμα της κεφαλής. Και μπορείτε να προσαρμόσετε το στήριγμα της κούπας σε τρεις θέσεις ή ακόμη και να το αφαιρέσετε τελείως.

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Απόλυτη ποιότητα καφέ

H Nespresso τηρεί ιδιαίτερα υψηλά πρότυπα στην επιλογή του καφέ. Οι ερμητικά κλειστές και ανακυκλώσιμες κάψουλες αλουμινίου μας προσφέρουν τον καλύτερο τρόπο να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα του καφέ και να εξασφαλίσουμε την εξαιρετική γεύση του. Αυτό επιτρέπει στη Vertuo να προσφέρει μια ποικιλία φρεσκοεκχυλισμένων Mug, πληθωρικών Gran Lungo και αυθεντικών Espresso που ικανοποιούν κάθε γούστο, κάθε στιγμή της 

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Επενδύοντας σε καλλιέργεια υψηλής ποιότητας

Το 2003, σε συνεργασία με τον οργανισμό The Rainforest Alliance, θεσπίσαμε το πρόγραμμα διασφάλισης βιώσιμης ποιότητας AAA Sustainable Quality™. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι να διατηρήσει την ποιότητα καφέ στα ίδια υψηλά επίπεδα προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των καλλιεργητών και υποστηρίζοντας τις κοινότητές τους.

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Συμβάλλοντας στις παγκόσμιες δράσεις για την κλιματική αλλαγή

Από το 2009 έχουμε μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κάθε κούπας καφέ Nespresso κατά 20% και άνω και σκοπεύουμε να το μειώσουμε κι άλλο. Επίσης, η Nespresso φυτεύει δέντρα για να αντισταθμίσει το αποτύπωμα άνθρακα των λειτουργιών της.

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Τεχνική υποστήριξη μηχανής

Σε περίπτωση που χρειαστείτε υποστήριξη για τη μηχανή σας επικοινωνήστε με τη Nespresso. Θα λάβετε άμεση τεχνική υποστήριξη και λύση στο πρόβλημά σας.

Εάν κριθεί απαραίτητο, η Nespresso σας παρέχει, χωρίς επιβάρυνση, μηχανή προσωρινής αντικατάστασης, για όσο διάστημα επισκευάζεται η δική σας μηχανή.

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Ποικιλίες καφέ

Η Nespresso προσφέρει μια ευρεία ποικιλία καφέ που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με τις ποικιλίες καφέ της Nespresso μπορείτε να δημιουργήσετε ζεστές και κρύες συνταγές, με γάλα η χωρίς.

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

Ανακύκλωση

Μπορείτε να ανακυκλώσετε τις χρησιμοποιημένες κάψουλές σας :

-Σε μια Nespresso boutique

-Μέσω της υπηρεσίας Ανακύκλωση στο Σπίτι

Vertuo Next Nespresso skroutz cyprus

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό