INSTANT POT duo crisp & air fryer - Πολυμάγειρας 11 in 1 pressure cooks DuoCrisp 8L

SKU
10464
  315,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

INSTANT POT duo crisp + air fryer 8l Πολυμάγειρας 11-in-1 pressure cooks DuoCrisp8L

Η προσφορά ισχύει μέχρι 10/7/2022 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Offer is valid until 10/7/2022 or until stocks run out

Το Instant Pot® Duo Crisp ™8 Litre + Air Fryer λειτουργεί 11-σε-1, δηλαδή 11 συσκευές σε 1.

Κανει τα πάντα, όπως κάνει το κανονικό Instant Pot δηλαδή προσφέρει 6 λειτουργίες μαγειρέματος Pressure cook, sauté, steam, slow cook, sous vide και reheat. Οταν όμως αλλάξτε το καπάκι της πίεσης στο καινοτόμο καπάκι φριτέζας έχετε ένα εντελώς νέο σύνολο τεχνικών μαγειρέματος Το καπάκι Air Fryer προσφέρει 5 λειτουργίες μαγειρέματος: χρησιμοποιήστε το για air fry, roast, bake, broil and dehydrate. Σύνολο 11 διαφορετικές συσκευές σε μια μόνο συσκευή.

Ολα γρήγορα, εύκολα πιο υγιεινά με το πάτημα ενός κουμπιού.
Τώρα έχετε κάθε μέθοδο μαγειρέματος διαθέσιμη στα χέρια σας.

Τα Έξυπνα Προγράμματα το καθιστούν διασκεδαστικό και εύκολο για όλους - από αρχάριους έως σεφ - να προετοιμάζει γρήγορα υπέροχα υγιεινά γεύματα. Και οι φωτεινές οθόνες, τα εύχρηστα χειριστήρια και τα ευανάγνωστα εικονίδια που υποδεικνύουν την κατάσταση μαγειρέματος κάνουν την επιλογή προγραμμάτων και απλοποιώντας τις ρυθμίσεις - ακόμη και κατά το μαγείρεμα. Προσαρμόστε το χρόνο και τη θερμοκρασία που επιλέγετε για απόλυτο έλεγχο και αποθηκεύστε τα προκαθορισμένα σας σετ, έτσι ώστε τα αγαπημένα σας γεύματα να μπορούν να γίνουν όπως σας αρέσουν. Και η λειτουργία Delay Start διασφαλίζει ότι το δείπνο είναι έτοιμο όταν το θέλετε και όχι πριν.

Μία συσκευή, δύο καπάκια, άπειρες δυνατότητες

Γρήγορα, υγιή, καταπληκτικά αποτελέσματα.
Το μαγείρεμα με πίεση και το τηγάνισμα αέρα σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα, ενώ το ψήσιμο και το ψήσιμο με το καπάκι της φριτέζας παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα - χωρίς να καταναλώνετε πολλή ενέργεια ή να ζεσταίνετε την κουζίνα σας.

Τηγάνισμα χωρίς ενοχές στο Instant Pot σας.
Απολαύστε τηγανητή γεύση και υφή με λίγο έως καθόλου λάδι. Η τεχνολογία EvenCrisp ™ εξασφαλίζει τρυφερά ζουμερά γεύματα με τραγανό, χρυσό φινίρισμα - κάθε φορά. Τώρα μπορείτε να φτιάξετε τέλεια φτερούγες κοτόπουλου, τραγανές πατάτες τηγανιτές και δαχτυλίδια κρεμμυδιού, τηγανητά λαχανικά με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Σχεδιασμένο για ευκολία και άνεση.
Τα κουμπιά λειτουργίας υγρού και στεγνού μαγειρέματος ομαδοποιούνται στον πίνακα ελέγχου. Επιλέξτε την τεχνική μαγειρέματος με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο καθαρισμός είναι επίσης εύκολος. Οι κομψές επιφάνειες είναι εύκολο στο σκούπισμα. Και το δοχείο, το καλάθι με τηγανητά και ο δίσκος αφυδάτωσης είναι όλα ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.

Έρχεται με 1000 επίσημες συνταγές. Μπορείτε να κατεβάσετε το application στο κινητό σας Instant Pot με οδηγίες συνταγών. Φυσικά μπορείτε να κάνετε και όλες τις Κυπριακές σας συνταγές στο Instant Pot γρηγορότερα, οικονομικοτερα και πιο υγιεινά!

INSTANT POT duo crisp + air fryer 8l Πολυμάγειρας 11-in-1 pressure cooks DuoCrisp8L - Skroutz Κύπρος - Skroutz.com.cy

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό