Σύστημα με 4 Κάμερες Παρακολούθησης Ασφάλειας - Uniview NVR KIT/301 **FREE 2TB HDD** με την εγγύηση της Krypto Security Cyprus

SKU
7850
  499,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Krypto
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Σύστημα με 4 Κάμερες Παρακολούθησης Ασφάλειας - Uniview NVR KIT/301 **FREE 2TB HDD** με την εγγύηση της Krypto Security Cyprus

Τι θα επωφεληθείς

Σύστημα με 4 Κάμερες Ασφάλειας - Uniview NVR KIT/301 x 4 Channel NVR With 4 X 2MP Bullet Cameras **FREE 2TB HDD** με την εγγύηση της Krypto Security Cyprus από 499€

Download Datasheet:
Uniview KIT/NVRR301-04-P4/4*IPC2122LB-DSF28KM 4 Channel POE NVR +  4 x 2MP mini bullet IR cameras   **FREE 2TB HDD**

Offer: Free 2TB Hard Drive worth €98
https://krypto.com.cy/product/wd-2tb-purple-nas-hdd/

 

Η Krypto Security Cyprus παρουσιάζει με υπερηφάνεια το εκπληκτικό σύστημα ασφαλείας Uniview NVR Kit 301, με 4 κάμερες και την εγγύηση αξιοπιστίας και ασφάλειας που παρέχει. Αυτό το προηγμένο σύστημα αποτελεί μια επαναστατική λύση παρακολούθησης, που θα σας εντυπωσιάσει με την απίστευτη τεχνολογία και τις εξαιρετικές δυνατότητές του.

Το σετ περιλαμβάνει έναν προηγμένο καταγραφικό NVR (Network Video Recorder), τον κεντρικό πυρήνα του συστήματος, καθώς και 4 προηγμένες κάμερες ασφαλείας που προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας και παρακολούθησης. Με την ενσωματωμένη σκληροτυπία 2TB HDD, διαθέτετε αρκετό χώρο για την αποθήκευση των εγγεγραμμένων βίντεο.

Οι κάμερες ασφαλείας του συστήματος εντυπωσιάζουν με την εξαιρετική ανάλυση και την επιδόσεις τους, καταγράφοντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας και ευαισθησίας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η τεχνολογία τους συμπεριλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το High Dynamic Range (HDR), που εξασφαλάζει ισορροπημένη απεικόνιση ακόμα και σε περιβάλλοντα με διαφορετικές επίπεδες φωτεινότητες, και την τεχνολογία 3D Digital Noise Reduction (3D DNR), η οποία μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο στις εικόνες, προσφέροντας καθαρή και ευκρινή αναπαραγωγή.

Επιπλέον, το σύστημα είναι εξοπλισμένο με προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως η ανίχνευση κίνησης, η ειδοποίηση μέσω email ή κινητού τηλεφώνου, και η απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω της εφαρμογής UniView για smartphones και tablets. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την περιοχή σας και να αναπαράγετε εγγεγραμμένα βίντεο από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, προσφέροντας απόλυτη ευελιξία και ασφάλεια.

Αποκτήστε το εκπληκτικό σύστημα ασφαλείας Uniview NVR Kit 301 και ανακαλύψτε την επόμενη γενιά ασφαλούς και αξιόπιστης παρακολούθησης. Απολαύστε την ηρεμία της γνώσης ότι ο χώρος σας παρακολουθείται με την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας. Είτε πρόκειται για το σπίτι, το γραφείο ή οποιονδήποτε άλλον χώρο θέλετε να προστατεύσετε, το Uniview NVR Kit 301 θα σας παρέχει την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και ειρήνης.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση των καμερών προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας και αισθητικής στον χώρο σας, ενώ η εύκολη εγκατάσταση και η απλότητα της χρήσης του συστήματος καθιστούν την εγκατάσταση και τη χρήση του εύκολη και απροβλημάτιστη. Με την προηγμένη τεχνολογία της Krypto Security Cyprus και την αξιοπιστία των προϊόντων Uniview, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία ασφάλειας.

Ανακαλύψτε τη δύναμη του Uniview NVR Kit 301 με 4 κάμερες και απογειώστε το επίπεδο ασφαλείας στον χώρο σας.

 

Key Features:
NVR301-04LB-P4

  • Support Ultra 265/H.265/H.264 video formats
  • 4-channel input
  • Plug & Play with 4 independent PoE network interfaces
  • Third-party IP cameras supported with ONVIF conformance: Profile S, Profile G, Profile T
  • Support 1-ch HDMI, 1-ch VGA
  • HDMI and VGA simultaneous output
  • Up to 2MP resolution recording
  • 1 SATA HDD up to 8 TB
  • Support cloud upgrade
  • IPC2122LR3-PF40M-D
  • Day/night functionality
  • Smart IR ,up to 30 m (98 ft) IR distance
  • Optical glass window with higher light transmittance
  • IR anti-reflection window to increase the infrared transmittance
  • 2D/3D DNR (Digital Noise Reduction)
  • Triple streams
  • IP67

Keywords:

Κάμερα ασφαλείας για εξωτερική χρήση,Κάμερες Ασφαλείας,Κάμερες Παρακολούθησης,Εξωτερικού Χώρου Κάμερες Παρακολούθησης,καμερεσ παρακολουθησησ εξωτερικου χωρου,Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης,Ολοκληρωμένα συστήματα cctv,Τα 10 καλυτερα συστηματα συναγερμου,συστηματα συναγερμου τιμες,Εξωτερικη καμερα με ενσωματωμενο καταγραφικο,συστηματα ασφαλειας πατρα,συστηματα ασφαλειας περιστερι,συστηματα ασφαλειας χανια,Μεταχειρισμενεσ καμερεσ ασφαλειασ,cctv camera cyprus,Ip camera public,Xiaomi camera public,Krypto security,καμερες παρακολουθησης κυπρος,Tapo C200 cyprus,IP Camera cyprus,καμερες ασφαλειας χωρις καλωδια,Ειδη καμερων ασφαλειασ,καμερα εξωτερικου χωρου ασυρματη με καρτα μνημης,Ασυρματη καμερα εξωτερικου χωρου με καταγραφικο,καμερες εξωτερικου χωρου αδιαβροχες,καμερα εξωτερικου χωρου με ανιχνευτη κινησης,καμερα ασφαλειας με καταγραφικο,καμερα παρακολουθησης μεσω κινητου σκρουτζ,καμερα παρακολουθησης με ηχο,Καμερα εξωτερικου χωρου 360

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό