Ηλεκτροκίνητο Όχημα BuggY Car NEL-903 12V 7AH B/O R/C - 1102093

SKU
8751
  449,99 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Ηλεκτροκίνητο Όχημα BuggY Car NEL-903 12V 7AH B/O R/C - 1102093

 

Ηλεκτρικό τζιπ για παιδιά, δύο καθίσματα για παιδιά με τζιπ Τηλεχειριστήριο 2.4G Bluetooth τηλεχειριστήριο Φορτιστής Γενικός οικιακός φορτιστής Μουσική MP3 Πολλή ενσωματωμένη μουσική, μπορεί να συνδέσει MP3 για να διαβάσει διάφορους τύπους κινητής μουσικής Διακόπτης Ενεργοποίηση εκκίνησης με ένα κουμπί, Μπροστά και διακόπτης πίσω γραναζιού, Διακόπτης ποδιών, Προβολέας φωτισμού, Έγχρωμη λωρίδα φωτισμού, Πίσω λάμπα

 


 

Η πιο ισχυρή και σίγουρα η ταχύτερη ειδική έκδοση
4X4 DRIVE ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑ 6-7 km / h Απόλυτη καινοτομία !!!!!! Ένα όχημα για απαιτητικούς οδηγούς και γονείς. Διαθέτει ενισχυμένο σώμα, μαλακό κάθισμα, μαλακούς τροχούς EVA και σύστημα αργής εκκίνησης με τηλεχειριστήριο 2,4 GHz με ασφαλή λειτουργία πέδησης. Τα σύγχρονα μεταλλικά αμορτισέρ και η μεταλλική ανάρτηση εξασφαλίζουν άνεση στην οδήγηση. Έκδοση με ραδιόφωνο FM και BLUETOOTH με σύστημα ESW – σύστημα αργής εκκίνησης και φρένο Το όχημα έχει τη δυνατότητα κλειδώματος της λειτουργίας στο αυτοκίνητο. Αφού πατήσετε το κουμπί P στο τηλεχειριστήριο, το όχημα σταματάει έκτακτη ανάγκη και μπλοκάρει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Για ξεκλείδωμα, πατήστε ξανά το κουμπί P στο τηλεχειριστήριο.

Το τηλεχειριστήριο που λειτουργεί στα 2,4 Ghz – με τη λειτουργία ζεύξης – σημαίνει ότι καμία άλλη συσκευή δεν θα παρεμβαίνει σε αυτό, το τηλεχειριστήριο έχει 3 ταχύτητες από το τηλεχειριστήριο και τη λειτουργία της άμεσης διακοπής έκτακτης ανάγκης του οχήματος – (κουμπί P, όταν πατηθεί, όλες οι χειροκίνητες λειτουργίες στο όχημα είναι μπλοκαρισμένες – αυτή είναι μια πολύ καλή λειτουργία αν χρειαστεί να σταματήσουμε αμέσως το όχημα και να αποκλείσουμε τις λειτουργίες ενός μικρού οδηγού. Είναι μια από τις καλύτερες λύσεις στα οχήματα, όταν παρατηρούμε κίνδυνο, σταματάμε αμέσως το όχημα με το κουμπί S.
Λειτουργίες πιλότου:
Μπροστά / πίσω κίνηση αριστερά / δεξιά, αλλαγή ταχύτητας (3 διαθέσιμα),
Λειτουργία χειριστηρίου πέδησης STOP – ΝΕΟ


Age 3-7 χρόνια
Ταχύτητα 3-5 χλμ / ώρα
Χρήση χρόνου 1-2 ώρες
Μέγιστη χωρητικότητα 60kg
Μπαταρία 12V7AH
Κινητήρας 2
Συσκευασία 1,1 τεμάχια / ctn,
2. μέγεθος χαρτονιού: 147 * 78,5 * 49,5 εκατοστά
3. NW./GW:31/26,5 KGS
χρώμα = κόκκινο

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό