Παιδική Ινδιάνικη Σκηνή με μαξιλάρια σε γκρι χρώμα, 115x115x180 cm

SKU
8904
  89,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Παιδική Ινδιάνικη Σκηνή με μαξιλάρια σε γκρι χρώμα, 115x115x180 cm

Η παιδική σκηνή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε δημιουργική και ευφάνταστη διασκέδαση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τονώνει τη φαντασία και σας επιτρέπει να περνάτε χρόνο μόνος ή με μια μεγαλύτερη ομάδα.

Το παιχνίδι έχει μια ελκυστική σκανδιναβική εμφάνιση. Η είσοδος στη σκηνή μπορεί να τυλιχτεί και να στερεωθεί σε μια καμάρα με χορδές, γεγονός που διευκολύνει το παιδί να εισέλθει και να βγει από το tipi. Σε έναν τοίχο υπάρχει ένα παράθυρο με ρολό που μπορεί να τυλίγεται.

Το μέγεθος της σκηνής επιτρέπει σε πολλά παιδιά να μένουν ταυτόχρονα σε αυτό, τοποθετώντας πολλά μαξιλάρια ή άλλα αξεσουάρ, τα οποία εξασφαλίζουν άνεση και ικανοποίηση κατά τη χρήση. Είναι ιδανικό για αδέλφια ή δίδυμα ή για να παίζετε με φίλους. Η μεγάλη καλύβα συνιστάται τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

Το χαλί είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, π.χ. σε κήπους ή πάρκα, χάρη στο δάπεδο γεμάτο με 400 γραμμάρια φλις και μονωτικό από το κρύο πάτωμα.


Η σκηνή χαρακτηρίζεται από μια απλή και γρήγορη συναρμολόγηση. δεν απαιτεί καμία τεχνική εμπειρία ή πρόσθετα εργαλεία. το πλαίσιο αποτελείται από 4 πόλους με διάμετρο 22mm και μήκος 180cm.

Μπορείτε να αναδιπλώσετε τη σκηνή και να την πάρετε όπου κι αν πάτε - στη βεράντα, στον κήπο, στο πάρκο ή στην οικογένεια. Μετά το δίπλωμα, το σετ καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και είναι εύκολο να αποθηκευτεί.
Το tipi είναι μια καλή ιδέα για ένα δώρο που θα χαρίσει ένα χαμόγελο σε πολλά μικρά πρόσωπα!


Χαρακτηριστικά

Ηλικία: από 9 μήνες
Υλικό: βαμβάκι + ξύλο
Διαστάσεις (μήκος / πλάτος / ύψος): 115/115 / 180cm
Πάχος του στρώματος: ~ 2cm
Πάχος ράβδου: 22 mm
Διαστάσεις μαξιλαριού (μήκος / πλάτος): 27 / 27cm

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό