ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Υπάρχει κάτι τέτοιο όπως απαραβίαστο λουκέτο; Ναι, υπάρχει και το βροντοφωνάζει. Με ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών και σειρήνα έντασης 110 Db η οποία τίθεται σε λειτουργία μόλις κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει τρέποντας σε φυγή κάθε επίδοξο διαρρήκτη.Το απαραβίαστο λουκέτο συναγερμός είναι ιδανικό για το μηχανάκι, τη μοτοσυκλέτα, το σπίτι, αυλές, αποθήκες, επαγγελματικούς χώρους, το αυτοκίνητο, το ποδήλατο, ντουλάπια,  κ.α.  Είναι στιβαρής μεταλλικής κατασκευής, με τρία κλειδιά ασφαλείας, δυνατή σειρήνα έντασης 110 Db, ανιχνευτή κραδασμών, αδιάβροχης κατασκευής και λειτουργεί με έξι μπαταρίες Α76/LR44 1,5V που περιλαμβάνονται.

Έξυπνο λουκέτο με ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών και δυνατή σειρήνα 110 DB. Μόλις κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει ή να το ανοίξει η δυνατή εσωτερική σειρήνα ηχήσει με  μεγάλη ένταση και θα τρέψει σε φυγή κάθε επίδοξο διαρρήκτη.

Χρήσιμο επίσης για το μηχανάκι για το αυτοκίνητο για το ποδήλατο για το βαλιτσάκι με τα εργαλεία σας κ.α. μόλις  κάποιος προσπαθήσει να τα μετακινήσει, ο ηλεκτρονικός αισθητήρας κραδασμών που διαθέτει θα ενεργοποιήσει τη σειρήνα και θα αποθαρρύνει τον επίδοξο κλέφτη.

Εκτός από τον ανιχνευτή κραδασμών διαθέτει και ανιχνευτή μετακίνησης για παράδειγμα αν το έχετε τοποθετήσει σε ένα ποδήλατο ή στη βαλίτσα με τα εργαλεία σας μόλις κάποιος την σηκώσει ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί.


Με μία ματιά...

Στιβαρή μεταλλική κατασκευή με 3 κλειδιά ασφαλείας
Δυνατός συναγερμός 110 Db
Ανιχνευτής κραδασμών
Ανιχνευτής μετακίνησης
Αδιάβροχη κατασκευή ανθεκτικό ακόμα και σε θαλασσινό νερό
Λειτουργεί με 6 μπαταρίες Α76/LR44 1,5V που περιλαμβάνονται

 


- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό