ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Υπάρχει κάτι τέτοιο όπως απαραβίαστο λουκέτο; Ναι, υπάρχει και το βροντοφωνάζει. Με ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών και σειρήνα έντασης 110 Db η οποία τίθεται σε λειτουργία μόλις κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει τρέποντας σε φυγή κάθε επίδοξο διαρρήκτη.Το απαραβίαστο λουκέτο συναγερμός είναι ιδανικό για το μηχανάκι, τη μοτοσυκλέτα, το σπίτι, αυλές, αποθήκες, επαγγελματικούς χώρους, το αυτοκίνητο, το ποδήλατο, ντουλάπια,  κ.α.  Είναι στιβαρής μεταλλικής κατασκευής, με τρία κλειδιά ασφαλείας, δυνατή σειρήνα έντασης 110 Db, ανιχνευτή κραδασμών, αδιάβροχης κατασκευής και λειτουργεί με έξι μπαταρίες Α76/LR44 1,5V που περιλαμβάνονται.

Έξυπνο λουκέτο με ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών και δυνατή σειρήνα 110 DB. Μόλις κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει ή να το ανοίξει η δυνατή εσωτερική σειρήνα ηχήσει με  μεγάλη ένταση και θα τρέψει σε φυγή κάθε επίδοξο διαρρήκτη.

Χρήσιμο επίσης για το μηχανάκι για το αυτοκίνητο για το ποδήλατο για το βαλιτσάκι με τα εργαλεία σας κ.α. μόλις  κάποιος προσπαθήσει να τα μετακινήσει, ο ηλεκτρονικός αισθητήρας κραδασμών που διαθέτει θα ενεργοποιήσει τη σειρήνα και θα αποθαρρύνει τον επίδοξο κλέφτη.

Εκτός από τον ανιχνευτή κραδασμών διαθέτει και ανιχνευτή μετακίνησης για παράδειγμα αν το έχετε τοποθετήσει σε ένα ποδήλατο ή στη βαλίτσα με τα εργαλεία σας μόλις κάποιος την σηκώσει ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί.


Με μία ματιά...

Στιβαρή μεταλλική κατασκευή με 3 κλειδιά ασφαλείας
Δυνατός συναγερμός 110 Db
Ανιχνευτής κραδασμών
Ανιχνευτής μετακίνησης
Αδιάβροχη κατασκευή ανθεκτικό ακόμα και σε θαλασσινό νερό
Λειτουργεί με 6 μπαταρίες Α76/LR44 1,5V που περιλαμβάνονται

 


- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την αγορά σας με ACS Courier (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες ή κάτω από το τίτλο του προϊόντος)

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

- Τα παραπάνω προϊόντα, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Όλες οι τιμές χωρίς το ντεκόρ. Καμία ευθύνη για τυπογραφικά λάθη ή παραλείψεις.


Skroutz Κύπρου

Στο Skroutz Κύπρου θα τα βρείτε όλα... 'Εχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα προιόντα στις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές όπου μπορείτε να απολαμβάνετε στην πόρτα σας άμεσα και υπέυθυνα με την αξιοπιστία της ACS COURIER.

Το ανθρώπινο δυναμικό τoυ Skroutz Κύπρου, αποτελείται από άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να λύσουν κάθε απορία σας. Εδώ στην ιστοσελίδα του Skroutz Κύπρου θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε εντυπωσιακές τιμές!

Τηλέφωνο: 22202891

Ρώτησε μας στο Facebook:


ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

  • Οι Παραγγελίες σας Παραδίδονται και Κατ'Οίκον

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • Πληρωμή με Κάρτα - Ανέπαφες Παραδόσεις
  • Τηρούμε Κανόνες Ασφαλείας (Γάντια - Μάσκες)
  • Συχνή Απολύμανση Χεριών κτλ


faq skroutz cyprus - συχνες ερωτησεις - απαντησεις skroutz.com.cy

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό