Kocom KCV-S701EB Kit Color Videophone 7″ Screen & Calling Unit - Σύστημα Εξόπορτας με Έγχρωμη Θυροτηλεόραση

SKU
10519
Ειδική Τιμή 149,00 € Κανονική τιμή 199,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Kocom
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Kocom KCV-S701EB Kit Color Videophone 7″ Screen & Calling Unit  - Σύστημα Εξόπορτας με Έγχρωμη Θυροτηλεόραση

Καλώς ήρθατε στην επόμενη γενιά της ασφάλειας και της άνεσης στο σπίτι σας! Σας παρουσιάζουμε το εκπληκτικό προϊόν που θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το σπίτι σας - το Kocom KCV-S701EB Kit Color Videophone.

Με αυτό το κιτ, η ασφάλεια και η ευκολία γίνονται πραγματικότητα. Το προηγμένο Σύστημα Εξόπορτας με Έγχρωμη Θυροτηλεόραση 7 ιντσών σας επιτρέπει να βλέπετε και να ακούτε ποιος βρίσκεται έξω από την πόρτα σας, προτού ανοίξετε. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αποφασίσετε αν θέλετε να αποδεχτείτε την επισκεπτική ή όχι, προσθέτοντας ένα ακόμη επίπεδο ασφάλειας στο σπίτι σας.

Το Kocom KCV-S701EB διαθέτει επίσης μια εκπληκτική κάμερα υψηλής ανάλυσης, που καταγράφει κρυστάλλινες εικόνες από τον εξωτερικό χώρο. Αυτό σας επιτρέπει να διαπιστώνετε ακριβώς τι συμβαίνει έξω από το σπίτι σας, ακόμη και όταν δεν είστε εκεί.

Είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, με έναν απλό και φιλικό χρήστη πίνακα ελέγχου. Μπορείτε να καλέσετε τον επισκέπτη σας ή να ανοίξετε την πόρτα από τον ίδιο τον θυροτηλεόρασης, προσφέροντας άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά σας.

Επιπλέον, το Kocom KCV-S701EB έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για να το εγκαταστήσετε μόνοι σας, καθιστώντας την εγκατάσταση εύκολη και απλή.


English Version

Kocom KCV-S701EB

Manage calls made at the entrance of your building (residential complex, detached family home, workplace, etc.) with access controlled by audiovisual communication between the inside and outside.


Main Functions

  • – 7″ Color digital LCD monitor
    – Easy to operate using OSD menu and icon button
    – Communication between Door camera and multipanel
    – Connection up to 2 Door Cameras and 3 Monitors

Door CameraKC-S81M
Main Functions

  • – House call function
    – High resolution video transmission
    – Night-time visitor identification function
Kocom 7″ COLOUR LCD MONITOR & OUTDOOR CALLING UNIT

Kocom KCV-S701EB Kit Color Videophone 7″ Screen & Calling Unit - Σύστημα Εξόπορτας με Έγχρωμη Θυροτηλεόραση - skroutz κυπρου - skroutz.com.cy

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό