Χύτρα Ταχύτητας από Ανοξείδωτο Ατσάλι 8 Lt Berlinger Haus BH-1081

SKU
10181
  99,95 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Berlinger Haus
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Χύτρα Ταχύτητας από Ανοξείδωτο Ατσάλι 8 Lt Berlinger Haus BH-1081

Περιγραφή

Η χύτρα ταχύτητας της Berlinger Haus από ανοξείδωτο ατσάλι διαθέτει πάτο Turbo Induction κατάλληλο για όλες τις εστίες. Ο πάτος Turbo Induction παρέχει εξαιρετική διατήρηση της θερμότητας και εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της σε ολόκληρη την επιφάνεια των τοιχωμάτων της χύτρας.

Το ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες μαγειρέματος και προσαρμόζεται τέλεια στην κουζίνα σας. Εξοικονομήστε 70% λιγότερο χρόνο μαγειρέματος και 50% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με το μαγείρεμα σε συμβατική κατσαρόλα.

Η χύτρα ταχύτητας της Berlinger Haus από ανοξείδωτο ατσάλι, έχει καπάκι με βαλβίδα υπερπίεσης, που ανασηκώνεται σε δύο στάδια, για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Στο εσωτερικό της χύτρας υπάρχει κλίμακα μέτρησης των υγρών, για να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα σκεύη για το μαγείρεμα.

Διαθέτει τριπλή προστασία - 2 ξεχωριστές βαλβίδες ελέγχου πίεσης, για να εξισώνει την πίεση και ένα καινοτόμο σύστημα κλειδώματος στη λαβή. Όταν η ένδειξη βρίσκεται στο λευκό χρώμα η χύτρα βρίσκεται υπό πίεση, ενώ όταν βρίσκεται στο κόκκινο η πίεση στην χύτρα είναι υπερβολικά υψηλή και θα πρέπει να χαμηλώσετε την θερμοκρασία στο μάτι. Η χύτρα διαθέτει σύστημα εύκολου ανοίγματος - κλεισίματος. Μόλις βγει η πίεση μέσα από την χύτρα, απλά περιστρέψτε τον μοχλό στην φορά του ρολογιού.

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό Κατασκευής: Ανοξείδωτο Ατσάλι
  • Καπάκι με βαλβίδα υπερπίεσης
  • Καπάκι με ειδική ασφάλεια
  • Βαλβίδα ασφαλείας & δείκτης πίεσης
  • Πάτος Turbo Induction κατάλληλος για όλες τις εστίες
  • Διάμετρος: 22 cm
  • Ύψος: 22 cm
Χωρητικότητα: 8Lt ( Ιδανική για 4-6 άτομα)

Το προϊόν εισάγεται και διατίθεται από την Skroutz® Κύπρου

Κατασκευαστής

Berlinger Haus

Χύτρα Ταχύτητας από Ανοξείδωτο Ατσάλι 8 Lt Berlinger Haus BH-1081 - skroutz.com.cy

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό