Μεταλλική Πλάκα Ταχείας & Ασφαλούς Απόψυξης Τροφίμων

SKU
7340
  11,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε
 
Συνεργάτης
Stoxomind

Διεύθυνση: Τσερίου 118, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος

Ρώτησε μας στο Facebook

Μεταλλική Πλάκα Ταχείας & Ασφαλούς Απόψυξης Τροφίμων - Ξεπαγώστε Κρέατα σε 30 Λεπτά

Διαστάσεις Πλάκας: 35.5 x 20.5 cm


 

Ξεχάσατε να αποψύξετε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ; Το ψάρι σας είναι ακόμα παγωμένο και σε λίγο πρέπει να μαγειρέψετε;
Ήρθαν απρόσμενα φίλοι στο σπίτι; Κάνενα πρόβλημα!! Τώρα πλέον κανένα κατεψυγμένο φαγητό δεν μπορεί να αντισταθεί σ αυτήν την μεταλλική πλάκα ταχείας απόψυξης!

Με την φυσική αυτή μέθοδο δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική ενέργεια για να επισπεύσετε το μαγείρεμα του γεύματος, ούτε να χρησιμοποιήσετε φούρνο μικροκυμμάτων, που κατά τη διάρκεια της απόψυξης μαγειρεύει μέρος του κατεψυγμένου φαγητού.

Αυτή η μεταλλική πλάκα, φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας θερμικά αγώγιμο αλουμίνιο, σας εξασφαλίζει την ταχεία και ασφαλή απόψυξη κατεψυγμένου κρέατος και ψαριών μέσα σε 25-60 λεπτά, ανάλογα με το πάχος τους, αλλά και για μικρότερα σε όγκο κατεψυγμένα τρόφιμα όπως μπιφτέκια, λουκάνικα, ζύμη, λαχανικά, θαλασσινά και γενικώς οτιδήποτε κατεψυγμένο!!

Έχει απλούστατη χρήση. Απλά τοποθετήστε τα κατεψυγμένα τρόφιμα στο δίσκο και αυτά θα ξεπαγώσουν μέχρι και 9 φορές πιο γρήγορα από ότι στη θερμοκρασία δωματίου. Δεν χρειάζεται απολύτως καμμία προεργασία και ο δίσκος πλένεται, ιδανικά στο χέρι, αλλά και στο πλυντήριο πιάτων.

 


 

Η πλάκα απόψυξης είναι ένα ειδικό κράμα αλουμινίου με θερμική αγωγιμότητα 20.000 φορές μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα μέταλλα, επιτυγχάνοντας ταχύτατη ανταλλαγή θερμότητας, επιτρέποντας στα κατεψυγμένα τρόφιμα να επιτύχουν το γρηγορότερο φυσικό αποτέλεσμα απόψυξης. Πλήρη αντίθεση με τους φούρνους μικροκυμάτων που μαγειρεύουν εν μέρει το φαγητό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απόψυξης

Πλεονεκτήματα:

-Η ταχύτητα, ο μικρός χρόνος απόψυξης και η διατήρηση της αρχικής γεύσης του φαγητού. Αποψύξτε τα κατεψυγμένα τρόφιμα μέσα σε λίγα λεπτά!!!

-Ξεπαγώστε κοτόπουλο, χοιρινό, αρνί, βοδινό μέσα σε 30-60 λεπτά ανάλογα με το πάχος.

-Αποψύξτε μικρότερα τρόφιμα όπως μπιφτέκια, λουκάνικα, γαρίδες και μπέικον ακόμα πιο γρήγορα!

magic defrost tray - thaw food in minutes! - skroutz.com.cy


Περισσότερες Πληροφορίες
PartnerStoxomind
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό