Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες


Περισσότερες δυνατότητες υπόσχεται ο MAG322, το νέο IPTV box που πρόκειται να αντικαταστήσει τον πολύ διαδεδομένο MAG254

O IPTV Δέκτης Mag322 είναι ένα ισχυρό Media player box που περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή υψηλής απόδοσης τον BCM75839 και μνήμη RAM 521MB. o αποκωδικοποιητής Informir Mag322 έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις σημερινές ανάγκες της αγοράς με δυνατές επιδόσεις.


Στα βασικά χαρακτηριστικά του MAG322 περιλαμβάνονται:

  • Chipset: BCM75839
  • Επεξεργαστής: MIPS 4KE Dual Core CPU 750Mhz
  • DMIPS: 2000
  • Απόδοση GPU: 800 Mpx/s
  • RAM: 512 MB
  • Flash: 512 ΜΒ NAND
  • Λειτουργικό σύστημα: Linux 3.3
  • Γραφικά Open GL: ES 2.0/1.1/1.0
  • 3DTV: MVC, SVC
  • Αποκωδικοποίηση βίντεο: H.265 (υποστήριξη HEVC)

Το MAG322 είναι μια συσκευή πολύ διάσημη στο διαδίκτυο για την παρακολούθηση τηλεόρασης χωρίς δορυφορική ή επίγεια κεραία, αλλά μέσω IP. Η συσκευή διαθέτει θύρα Ethernet και προαιρετικά μέσω USB μπορεί να υποστηρίξει Wi-Fi stick για σύνδεση στο Internet. Από την άλλη πλευρά, συνδέεται με την τηλεόραση μέσω HDMI, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο του IPTV στο σαλόνι σας. Ταυτόχρονα, το MAG υποστηρίζει εγγραφή των καναλιών IPTV σε εξωτερικό δίσκο, ενώ δε λείπουν και οι δικτυακές υπηρεσίες, όπως YouTube, Picasa, κ.ά.

Το MAG322 είναι ένα IPTV STB με λογισμικό Linux, που προσφέρει δυνατότητα παρακολούθησης τηλεοπτικών προγραμμάτων από το διαδίκτυο. Η πρόσβαση στα IP κανάλια γίνεται είτε με την προσθήκη δικτυακών τόπων Portal, είτε με τη χειροκίνητη εισαγωγή διευθύνσεων καναλιών IPTV. Πρόκειται για μια πολύ μικρή συσκευή που προσφέρει τα απαραίτητα για το σκοπό που προορίζεται. Μέσω θύρας Ethernet επικοινωνεί με το Internet και μέσω θύρας HDMI συνδέεται στην τηλεόραση. Παράλληλα, προσφέρει οπτική θύρα SPDIF για σύνδεση με ενισχυτή και αναλογική σύνδεση A/V.

Μέσω δύο θυρών USB, το MAG υποστηρίζει σύνδεση εξωτερικών μέσων για λειτουργία PVR, όπως και αναπαραγωγή αρχείων multimedia. Προαιρετικά, σε θύρα USB μπορεί να συνδεθεί Wi-Fi USB stick για ασύρματη επικοινωνία με το Router.

Ο κόσμος του MAG322 είναι ένας θαυμαστός κόσμος. Τα προγράμματα IPTV μπορούν να είναι live ή να είναι αποθηκευμένα αρχεία, μετατρέποντας το MAG σε συσκευή παρακολούθησης ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων Video On Demand IP. Ως «bonus» έρχεται η δυνατότητα media player και η λειτουργία εφαρμογών Web, μέσω του στιβαρού του λογισμικού.


- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την αγορά σας με ACS Courier (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες ή κάτω από το τίτλο του προϊόντος)

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

- Τα παραπάνω προϊόντα, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Όλες οι τιμές χωρίς το ντεκόρ. Καμία ευθύνη για τυπογραφικά λάθη ή παραλείψεις.


Skroutz Κύπρου

Στο Skroutz Κύπρου θα τα βρείτε όλα... 'Εχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα προιόντα στις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές όπου μπορείτε να απολαμβάνετε στην πόρτα σας άμεσα και υπέυθυνα με την αξιοπιστία της ACS COURIER.

Το ανθρώπινο δυναμικό τoυ Skroutz Κύπρου, αποτελείται από άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να λύσουν κάθε απορία σας. Εδώ στην ιστοσελίδα του Skroutz Κύπρου θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε εντυπωσιακές τιμές!

Τηλέφωνο: 22202891

Ρώτησε μας στο Facebook:

Email: info@skroutz.com.cy

Website: https://www.skroutz.com.cy

Διεύθυνση: 7 Παντελή Κατελάρη, 2323 Λακατάμια - Λευκωσία, Κύπρος

faq skroutz cyprus - συχνες ερωτησεις - απαντησεις skroutz.com.cy

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό