Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!

Η Tommee Tippee παρουσιάζει το νέο ψηφιακό θερμόμετρο αυτιού, της σειράς Closer to Νature τώρα με πολύ μικρή άκρη ιδανική για να εισχωρεί και στο αυτί του νεογέννητου μωρού. Το θερμόμετρο είναι ιδανικό για νεογέννητα αλλά και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Είναι ασφαλές, αξιόπιστο, σύγχρονο και απλό στην χρήση του.

Απλά τοποθετήστε το θερμόμετρο στο αυτί του  μωρού και πατήστε το κουμπί SCAN  και σε μονό ένα δευτερόλεπτο θα αναγράφεται πάνω στην ευδιάκριτη και μεγάλη οθόνη LCD η ακριβής μέτρηση της θερμοκρασίας του μωρού σας. Θα ακούσετε τον προειδοποιητικό ήχο σε περίπτωση που το μωρό παρουσιάζει ψηλό πυρετό. Αποθηκεύει στην μνήμη μέχρι και 9 μετρήσεις και έχει επιλογή μετρήσεων σε Fahrenheit ή Celsius. Σβήνει αυτόματα 1 λεπτό μετά την χρήση.

 

  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Για αποστολή του προϊόντος, συμπληρώστε τη Φόρμα Παραγγελίας και θα σας αποσταλεί στο πλησιέστερο κατάστημα Courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. 
  • Το προϊόν αυτό προσφέρεται μόνο με παγκύπρια αποστολή μέσω Courier.
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Ψηφιακό Θερμόμετρο Αυτιού Tommee Tippee.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.

- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό