Braun Nasal Aspirator 1 Ρινικός Αποφρακτήρας Για Παιδιά 0+m

SKU
9968
  42,60 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Braun
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Συσκευή ρινικής αναρρόφησης Braun BNA 100EU Nasal Aspirator 1 - Καθαρίζει εύκολα και γρήγορα τις μιξουλες των μωρών!


Περιγραφή προϊόντος


Γρήγορο και αποτελεσματικό , αφαιρεί ομαλά οποιαδήποτε περίσσεια βλέννας, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία που παράγεται από παρεμπόδιση στις αναπνευστικές διόδους.

Η χρήση του είναι τόσο εύκολη ..απλά τοποθετήστε το στο ρουθούνι του παιδιού και πατώντας το κουμπί για να εξαγάγετε τη βλέννα.

Είναι πολύ εργονομικό και συμπαγές, εύκολο στη διασφάλιση της λειτουργίας και τη χρήση με το ένα χέρι. Έτσι, το άλλο σας χέρι παραμένει ελεύθερο για να κρατήσει το μωρό και να το διατηρήσει στην πιο κατάλληλη θέση.

Δεδομένου ότι αυτή η συσκευή είναι τόσο εύκολο στη χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε πχ χρήση του σε δημόσιους χώρους ή σε κάποια έξοδό μας μαζί με τα παιδιά .

Η βλέννα μαζεύεται σε ένα εσωτερικό δοχείο το οποίο διατηρείται απομονωμένο από το υπόλοιπο της συσκευής και από το εξωτερικό, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε επαφή με εκκρίσεις και επιτυνχάνωντας έτσι την απόλυτη υγιεινή .

Εύκολο και γρήγορο στο καθάρισμα το δοχείο βλέννας αποσυναρμολογείται εύκολα και πλένεται με ζεστό νερό και σαπούνι και μπορεί να αποστειρωθεί χρησιμοποιώντας βραστό νερό ή ατμό.

Λειτουργεί με μπαταρίες .

Braun Nasal Aspirator 1 Ρινικός Αποφρακτήρας Για Παιδιά 0+m - Skroutz.com.cy


  • Για λόγους υγιεινής και ασφάλειας δεν δεχόμαστε επιστροφές για το προϊόν αυτό

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό