Ψηφιακή Ζυγαριά Μπάνιου - Λιπομετρητής Cecotec 9400 Full Healthy CEC-04088

SKU
9074
  25,89 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Περιγραφή

Η ζυγαριά μπάνιου - λιπομετρητής, από τη Cecotec, έχει σχεδιαστεί με γυάλινη πλατφόρμα 300 x 300 x 24 mm υψηλής αντοχής σε λευκό χρώμα, με υψηλής ποιότητας ηλεκτρόδια από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτει ευρύ φάσμα μέτρησης, από 5 Kg (11 Lb) έως 180 Kg (400 Lb) με βαθμονόμηση 100 g (0.2 Lb) για αυξημένη αξιοπιστία και 4 αισθητήρες υψηλής ακρίβειας.

Η ζυγαριά μετρά με ακρίβεια 10 παραμέτρους του σώματος σε 10 διαφορετικούς χρήστες. Μέθοδος μέτρησης Bioelectrical (σύνθετης αντίστασης ΒΙΑ με πλήρη ανάλυση του σώματος), το βάρος, το σωματικό λίπος, τον δείκτη μάζας σώματος, των μυών, των οστών, την ηλικία του σώματος, το νερό, το σπλαχνικό λίπος, τον βασικό μεταβολισμό και αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης, καθιστούν τη ζυγαριά ιδανική για να έχετε έναν εξαιρετικά πλήρη έλεγχο της εξέλιξής σας για την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων.

Η ζυγαριά έχει μεγάλη ψηφιακή οθόνη LCD 74 x 38 mm, με ανεστραμμένα χρώματα για πολύ πιο εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων. Οι αριθμοί φαίνονται ξεκάθαρα, χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε για να δείτε τα αποτελέσματα των μετρήσεων. Περιλαμβάνει λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, έτσι ώστε η χρήση της να είναι πολύ πιο άνετη. Έτσι εξοικονομείται η μπαταρία και παρατείνεται η διάρκεια ζωής της. Επίσης είναι εξοπλισμένη με 4 πόδια από σιλικόνη, παρέχοντας μεγάλη ασφάλεια κατά τη χρήση, αποτρέποντας την ολίσθηση.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

Τη ζυγαριά
2 μπαταρίες AAA
Μεζούρα
Εγχειρίδιο οδηγιών
Χαρακτηριστικά:

Γυάλινη επιφάνεια υψηλής αντοχής 300 x 300 x 24 mm
Εύρος μέτρησης: 5 - 180 Kg
100 g βαθμονόμηση για αυξημένη αξιοπιστία
4 αισθητήρες υψηλής ακρίβειας
Ψηφιακή οθόνη LCD 74 x 38 mm
Μέτρηση 10 παραμέτρων του σώματος
Αναγνώριση έως 10 χρήστες
Μεζούρα για τον έλεγχο της ογκομετρικής εξέλιξης
Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας
Ένδειξη υπερφόρτωσης
Αντιολισθητικά πόδια από σιλικόνη
2 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ (περιλαμβάνονται)
Εύκολος καθαρισμός
Βάρος: 1.65 Kg

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό