Χρηματοκιβώτιο Ασφαλείας T20E

SKU
8526
  49,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε
Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!
 
Χρηματοκιβώτιο Ασφαλείας T20E
 
Χρηματοκιβώτιο ασφαλείας επικαλυμμένο από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Υψηλά Επίπεδα Ασφάλειας των Πολύτιμων Μικροαντικειμένων σας, με Ψηφιακό Συνδυασμό και Κλειδαριά.
 
To χρηματοκιβώτιο T20E, είναι ένα απόρθητο «κουτί» το οποίο δηλώνει έτοιμο να προστατεύσει τα πολύτιμα αντικείμενά σου και είναι ιδανικό για επαγγελματική & οικιακή χρήση! Διαθέτει ψηφιακό κλείδωμα και σου επιτρέπει να αλλάξεις τον κωδικό όσες φορές επιθυμείς! 
 
Ψηφιακό & αναλογικό κλείδωμα
Η βασική του κλειδαριά είναι ηλεκτρονική και ξεκλειδώνει με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού. Σε περίπτωση που ξεχάσεις τον κωδικό μπορείς να παρακάμψεις την ηλεκτρονική κλειδαριά χρησιμοποιώντας το κλειδί! Η χρήση του κλειδιού απαιτείται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις.
 
Κλείδωμα με μπάρα ασφαλείας
To χρηματοκιβώτιο T20E, χάρη στην ψηφιακή κλειδαριά και την μπάρα ασφαλείας, μπορεί να αποτρέψει οποιαδήποτε απόπειρα κλοπής και να προστατεύσει αποτελεσματικά τα προσωπικά σου αντικείμενα! 
 
Επιτοίχια ή επιδαπέδια τοποθέτηση
Στο πίσω του μέρος διαθέτει τρύπες για επιτοίχια ή επιδαπέδια τοποθέτηση! Όσο πιο ισχυρή η στήριξη, τόσο πιο αποτελεσματική η προστασία των προσωπικών σου αντικειμένων.
 
Μέγεθος: 31 x 20 x 20 εκ
Βάρος: 6.2kg
  • Το προϊόν είναι διαθεσιμο 1-3 εργάσιμες μέρες μετά την αφορά σας
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό