Κιτ 1/2 Λάστιχο 25 Μέτρα με Εξαρτήματα και Βάση Οργάνωσης Agrati

SKU
10135
  29,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Κιτ 1/2 Λάστιχο 25 Μέτρα με Εξαρτήματα και Βάση Οργάνωσης Agrati

Αυτό το ανθεκτικό, στιβαρό λαστιχο ποτίσματος είναι απαραίτητο για κάθε κήπο. Ο εύκαμπτος σωλήνας 25 μέτρων συνοδεύεται από όλους τους συνδέσμους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το πότισμα. Κατασκευασμένο με υψηλά πρότυπα στην Ιταλια με τρία στρώματα για επιπλέον αντοχή με ένα εσωτερικό αδιαφανές στρώμα για την πρόληψη της ανάπτυξης φυκιών. Το σετ συναρμολόγησης αποτελείται από ένα ρυθμιζόμενο ακροφύσιο με γρήγορη σύνδεση, σύνδεσμος σωλήνα 1/2", σύνδεσμος σωλήνα 1/2" με αναστολή νερού, σύνδεσμος βρύσης 3/4" και την κρεμάστρα λάστιχου τοίχου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιταλία από την Agrati.

 

Ο σύνδεσμος διακοπής νερού αποτρέπει τη σπατάλη νερού αφήνοντας το νερό να περάσει μόνο όταν ο εύκαμπτος σωλήνας συνδεθεί σε καταιονιστήρα, ακροφύσιο ή πλυντήριο πίεσης.

 

Για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής οποιουδήποτε εύκαμπτου σωλήνα κήπου, σας συνιστούμε να αποσυνδέετε τον εύκαμπτο σωλήνα από την παροχή νερού όταν δεν χρησιμοποιείται, να τον αποθηκεύετε σε καρούλι (δεν παρέχεται) και να τον αποθηκεύετε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Εάν αναμένεται παγετός, συνιστούμε να αποθηκεύσετε τον εύκαμπτο σωλήνα σε υπόστεγο ή γκαράζ.

 

Μήκος 25m, σωλήνας διαμέτρου ½ inch


English Description

Agrati WaterHose Kit
Size: ½ x 25m

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό