Θήκη οργάνωσης ρούχων - 10 τμχ - 53693

SKU
9469
  7,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Θήκη οργάνωσης ρούχων - 10 τμχ - 53693

Με τη θήκη οργάνωσης ρούχων μπορείτε να επιλέξετε το μπλουζάκι που θέλετε και όλα τα υπόλοιπα μένουν τακτοποιημένα, όπως όταν τα βάλατε στην ντουλάπα ή το συρτάρι σας!
Ανοίγετε την ντουλάπα σας και προσπαθείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας μπλουζάκι, αλλά ανακαλύπτετε ότι βρίσκεται στη μέση της στοίβας, με αποτέλεσμα όταν το τραβήξετε να πρέπει να τακτοποιήσετε τα πάντα από την αρχή.

Με τη θήκη οργάνωσης ρούχων μπορείτε να επιλέξετε το μπλουζάκι που θέλετε και όλα τα υπόλοιπα μένουν τακτοποιημένα, όπως όταν τα βάλατε στην ντουλάπα ή το συρτάρι σας! Επίσης είναι ιδανική για να οργανώνετε τα ρούχα σας όταν πηγαίνετε σε κάποιο ταξίδι, γιατί κρατάει τα ρούχα σας ατσαλάκωτα μέσα στη βαλίτσα, χωρίς να χρειαστεί να τα βγάλετε μόλις φτάσετε στον προορισμό σας για να τα φορέσετε.

Το κάθε τεμάχιο που περιέχεται στην συσκευασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πρότυπο για να διπλώνετε τα ρούχα σας και μπορείτε να διπλώσετε μακό, μακρυμάνικα μπλουζάκια, πουκάμισα, παντελόνια και ό,τι άλλο θέλετε. Έτσι μπορείτε να βάλετε σε τακτοποιημένες στοίβες τα ρούχα όλης της οικογένειας, οι οποίες μπορεί να είναι όσο μεγάλες χρειάζεστε.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό