ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
 
€8 από €15 για Ενοικίαση Kayak για 1 Ώρα.
€8 από €15 για Ενοικίαση Stand up Paddle SUP για 1 Ώρα.
€38 από €70 για Ενοικίαση Kayak ή Stand up Paddle SUP για 5 Ώρες.
 

Makwind Cyprus - Λεμεσό

Το Stand Up Paddle έχει μπει τόσο δυναμικά στο χώρο των σπορ της θάλασσας, είναι τόσο αναπτυσσόμενο, και μετόσο διαφορετικά στυλ, που μόνο δύο πράγματα το χαρακτηρίζουν προς το παρόν σταθερά: Ο αναβάτης στέκεται όρθιος πάνω σε ένα σκάφος στυλ longboard-surf, και χρησιμοποιεί σαν κινητήριο μοχλό ένα μακρύ μονόπλευρο κουπί, σαν προπέλα ώστε να κινείται εμπρός.

To Stand Up Paddle είναι ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης όλου του σώματος. Ιδιαίτερα ώμους, πλάτη, κοιλιακούς & πόδια. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εκγύμνασης και πρόκλησης του ίδιου μας του εαυτού. Δίνει μια άλλη διάσταση στον μέχρι τώρα τρόπο που έχουμε μάθει να γυμναζόμαστε εξισορροπώντας ανάμεσα στο πνεύμα και το σώμα φέρνοντας μας σε άμεση επαφή με τα στοιχεία της φύσης όπως νερό, αέρας και ήλιος.

Είναι διασκεδαστικό και εύκολο να το μάθει κανείς. Αποτελεί εκπληκτική προπόνηση που ενισχύει τον πυρήνα/κορμό, τα πόδια και τα χέρια. Προσφέρει ευελιξία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε και αυξήσετε την σωματική σας αντοχή και τη δύναμη σας ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνετε και γεμίζετε ενέργεια από τα στοιχεία της φύσης. Μια μοναδική εμπειρία, κάθε ταξίδι και μια περιπέτεια. Το SUP σήμερα στη χώρα μας γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη καθώς διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα για την ανάπτυξη του, θάλασσα, ήλιο και αμέτρητη ακτογραμμή.

Το Καγιάκ Θαλάσσης είναι μία δραστηριότητα / σπορ που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην χώρα μας. Σκανδιναβικής προέλευσης κατά βάση σαν σπορ, αλλά η Κύπρος αποδεικνύεται ο τέλειος αντίποδας της Σκανδιναβίας. Καλός καιρός κατά το πλείστον, κρυστάλλινα νερά, υπέροχες ακτές με άφθονο πεδίο για εξερεύνηση.

Το Καγιάκ Θαλάσσης εκτός από την σωματική άσκηση, προσφέρει την δυνατότητα πρόσβασης και εξερεύνησης τμημάτων αυτής της ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, αλλά που με άλλο μέσον είναι δύσκολο η και αδύνατο να προσεγγίσεις.
Μέσα από το Καγιάκ Θαλάσσης έχεις την δυνατότητα να παρατηρήσεις τις ακτές με τελείως διαφορετική προοπτική απ’ ότι με ένα μεγαλύτερο σκάφος.

Η ευελιξία που σου δίνει το καγιάκ σαν σκάφος και η τελείως διαφορετική κλίμακα με την οποία αντιμετωπίζεις την μορφολογία της ακτής, σε οδηγούν σε έναν τελείως διαφορετικό, ιδιαίτερα όμορφο κόσμο, σίγουρα πρωτόγνωρο για τους περισσότερους από εμάς.
Το κάνεις μία φορά και μένει για πάντα στο μυαλό σου!

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Makwind Cyprus
Πόλη: Λεμεσός
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.
  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ 1 κουπόνι ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Η ενοικίαση θα γίνεται στη παραλία του  LADY'S MILE στη Λεμεσό.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.