ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
 

€38 από €60 για 1 Μάθημα Windsurfing για 2 Άτομα Διάρκειας 1 Ώρας.
€30 για 1 Private Μάθημα Windsurfing για 1 Άτομο Διάρκειας 1 Ώρας με Προσωπικό Εκπαιδευτή.


Makwind Cyprus

Το windsurfing αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά θαλάσσια σπορ, έχει ήδη πολλούς φίλους και αποκτά καθημερινά ολοένα και περισσότερους. Κι αυτό, γιατί είναι μια πρόκληση για ανθρώπους κάθε ηλικίας για μια δυναμική αναμέτρηση με τα μοναδικά στοιχεία της φύσης, τον αέρα και το νερό. Ιδιαίτερα για όλους όσους κάνουν καθιστική ζωή, το windsurfing είναι το ιδανικό σπορ.

Με το windsurfing μπορεί να ασχοληθεί κανείς ολόκληρο το χρόνο, ξεκινώντας από τις πρώτες ανοιξιάτικες μέρες ως τις τελευταίες του φθινοπώρου, όταν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη έχουν ήδη τραβηχτεί έξω από τη θάλασσα. Στο windsurfing, που είναι σπορ μεθυστικό όσο και η ιστιοπλοΐα, η ενεργός συμμετοχή του σερφίστα-αθλητή παίζει πρωτεύοντα ρόλο, ενώ ο αθλητικός εξοπλισμός είναι σημαντικός αλλά έχει δευτερεύουσα σημασία. Το windsurfing, σαν άθλημα, πλησιάζει κατά πολύ την ολυμπιακή ιδέα. Και ήδη αποτελεί Ολυμπιακό άθλημα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, και για αναρίθμητους ακόμα, το windsurfing είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τη ζωή σας συναρπαστική διαπλάθοντας το σώμα σας και γεμίζοντας θάλασσα και οξυγόνο, δηλαδή υγεία.

Όπως όλα τα σπορ όμως έτσι και το windsurfing απαιτεί άριστη εκπαίδευση και γνώση για να το απολαύσετε ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από την ημιτελή εκμάθηση. Γι αυτό πρέπει να απευθυνθείτε στους καλύτερους. Αυτό το κάναμε εμείς για εσάς ή καλύτερα το κάνουν οι άνθρωποι του Makwind Cyprus.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Makwind Cyprus
Πόλη: Λεμεσός
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ 1 κουπόνι ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Τα μαθήματα θα γίνονται στη παραλία του LADY'S MILE στη Λεμεσό και θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εκπαιδευτή και αναλόγως συνθηκών άνεμου.
  • Απαιτείται τηλεφωνική διευθέτηση των μαθημάτων σας στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.).
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.