Vitabiotics Perfectil Platinum 60 ταμπλέτες

SKU
7321
Ειδική Τιμή 17,56 € Κανονική τιμή 31,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Vitabiotics Perfectil Platinum 60 ταμπλέτες


Το συμπλήρωμα διατροφής Perfectil Platinum της Vitabiotics παρέχει στον οργανισμό 30 θρεπτικά συστατικά όπως κολλαγόνο, άλφα λιποϊκό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά εκχυλίσματα που σύμφωνα με μελέτες μπορούν να συμβάλλουν στην υγεία και την καλή κατάσταση του δέρματος.


Το Perfectil Platinum παρέχει κολλαγόνο, το οποίο είναι μια πρωτεΐνη απαραίτητη για τη συνοχή του δέρματος, καθώς και βιταμίνη C, η οποία συμμετέχει στο σχηματισμό του κολλαγόνου. Τα εκχυλίσματα σταφυλιού, πεύκου και πράσινου τσαγιού, οι βιταμίνες C, Ε και τα καροτενοειδή έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύουν το δέρμα από οξειδωτικές βλάβες λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας, του Νο 1 παράγοντα γήρανσης, χαλάρωσης και δημιουργίας ρυτίδων. Οι προανθοκυανιδίνες στα εκχυλίσματα του σταφυλιού και του πεύκου προστατεύουν επιπλέον το κολλαγόνο και την ελαστίνη και βοηθούν στη σωστή μικροκυκλοφορία του αίματος. Το άλφα λιποϊκό οξύ και η βιταμίνη Ε έχουν σημαντική αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση στο δέρμα.


Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζελατίνη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.


Οδηγίες Χρήσης:

Δύο ταμπλέτες την ημέρα με το κύριο γεύμα μαζί με νερό ή κρύο ρόφημα.


Ειδικές Προφυλάξεις:

Όπως και με άλλα συμπληρώματα διατροφής, ζητήστε συμβουλή πριν τη χρήση από το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας εάν είστε υπό ιατρική επίβλεψη, είστε έγκυος, θηλάζετε ή πάσχετε από τροφικές αλλεργίες. Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, το οποίο αν ληφθεί σε περίσσεια ποσότητα, μπορεί να είναι επιβλαβής για τα πολύ μικρά παιδιά.

Συμβουλές για αλλεργία:

Σόγια, ψάρια.

Φύλαξη:

Φύλαξη κάτω από 25° C, σε ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό