Far Cry 6 PS4 Game

SKU
10294
  62,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Far Cry 6 PS4 Game

Περιγραφή

Ο Anton Castillo ανέβηκε στην εξουσία με την υπόσχεση να αποκαταστήσει το άλλοτε ακμάζον νησιωτικό έθνος Yara πίσω στην παλιά του αίγλη και σχεδιάζει να σφυρηλατήσει το όραμά του για τον παράδεισο με κάθε απαραίτητο μέσο. Με τον 13χρονο γιο του Diego στο πλευρό του, ο Anton έχει το μέλλον της Yara σφιχτά στα χέρια του.

Η Yara βρίσκεται στην καρδιά της Καραϊβικής, ένας τροπικός παράδεισος παγωμένος στο χρόνο. Δεκαετίες οικονομικών κυρώσεων έχουν καταστρέψει το έθνος, αφήνοντάς το φτωχό και διχασμένο. Ενώ ορισμένοι Yarans ακολουθούν τυφλά τον Anton, άλλοι υποτάσσονται στο όνομα της αποκατάστασης του παραδείσου. Καθώς η θηριωδία της κυριαρχίας του φτάνει σε πυρετό, η οργή φουντώνει και η φωτιά της εξέγερσης ανάβει σε όλη τη χώρα.

Πυροδότησε τον αγώνα για την ελευθερία

Συμμετάσχετε στην επανάσταση για να αντισταθείτε στο καταπιεστικό καθεστώς του δικτάτορα Anton Castillo και του έφηβου γιου του Diego. Είστε ο Dani Rojas, ως γνήσιος Yaran, γίνετε ένας ασταμάτητος αντάρτης, που μάχεται για την απελευθέρωση του έθνους.

Guerrilla

Ζήστε στη δράση και το χάος των αντάρτικων μαχών στην καρδιά μιας επανάστασης. Χρησιμοποιήστε πανίσχυρα όπλα, οχήματα και πιστούς φίλους, για να κάψετε το τυραννικό καθεστώς.

Εξερεύνησε την Yara

Για πρώτη φορά στο Far Cry, εξερευνήστε μια εκτεταμένη πρωτεύουσα: την Esperanza. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον στρατό του Anton με stealth τακτικές ή all-out αναλόγως την περίσταση και τον τρόπο παιχνιδιού σας.

Χαρακτηριστικά

    -Είδος Action, First Person, Shooter
    -Έτος Κυκλοφορίας 2021
    -Ημερομηνία Κυκλοφορίας 07/10/2021
    -Όριο Ηλικίας (PEGI) 18
    -Νέα Κυκλοφορία Όχι
    -Edition Standard
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό