Call of Duty Vanguard PS4 Game

SKU
10296
  64,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Call of Duty Vanguard PS4 Game

Περιγραφή

Ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Παρακολουθήστε την μάχη των Ειδικών Δυνάμεων και παίξτε τον κεντρικό ρόλο ώστε να αλλάξετε την ιστορία, σχηματίζοντας την Task Force One σε ένα συναρπαστικό campaign μέσα σε τέσσερις μεγάλες τοποθεσίες. Γίνετε ο αρχηγός των ειδικών δυνάμεων σε ένα μοναδικό Multiplayer πλούσιο σε νέα χαρακτηριστικά με 20 διαθέσιμους χάρτες στην κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Προετοιμαστείτε για ένα μοναδικό crossover Zombies

Βυθιστείτε σε μια πλήρως ολοκληρωμένη εμπειρία Call of Duty: Warzone με έναν νέο και τεράστιο χάρτη. Αυτό είναι το πιο συνδεδεμένο Call of Duty που έγινε ποτέ, με την μηχανή νέας γενιάς Call of Duty που παρουσιάστηκε στο Modern Warfare.

Single Player Campaign: Αλλάξτε το πρόσωπο της ιστορίας

  • Private Lucas Riggs, 20ο Τάγμα, Αυστραλιανή 9η Μεραρχία Πεζικού, Βρετανικός Όγδοος Στρατός.
  • Λοχίας Άρθουρ Κίνγκσλεϊ του 9ου τάγματος αλεξιπτωτιστών, βρετανικός στρατός.
  • Υπολοχαγός Γουέιντ Τζάκσον, Προσκοπική Μοίρα Έξι, Πολεμικό Ναυτικό Ηνωμένων Πολιτειών.
  • Υπολοχαγός Polina Petrova της 138ης Μεραρχίας Τυφεκίων, Κόκκινος Στρατός.

Οι τέσσερις χαρακτήρες με τους οποίους θα μπορείτε να παίξετε για να ξεπεράσετε την απελπισία και το χάος του πολέμου. Είναι αυτοί που αιχμαλωτίστηκαν από τις δυνάμεις του Άξονα, αυτοί που μπήκαν στα χαρακώματα και έγιναν οι αρχηγοί και το πρότυπο του σύγχρονου στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων. Είναι αυτοί που θα γράψουν την ιστορία!

Multiplayer: 20 μοναδικοί χάρτες και νέοι τρόποι παιχνιδιού

Με μεγάλη ποικιλία διαφορετικών περιβαλλόντων, προετοιμαστείτε για δράση που θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη, όπου μέσα από τις έντονες μάχες θα ανεβαίνετε τις τάξεις στο ταξίδι σας για να γίνετε ένας από τους αρχικούς χειριστές των Ειδικών Δυνάμεων.

Η Sledgehammer Games φέρνει τη γρήγορη τακτική μάχης σε πρώτο πρόσωπο και καινοτομεί με πολλούς περισσότερους τρόπους παιχνιδιού που περιλαμβάνουν ένα προηγμένο σύστημα Gunsmith & Caliber που εμβαθύνει μέσα στο περιβάλλον καθώς και την επόμενη γενιά της βασικής λειτουργίας 2v2 Gunfight που εισήχθη για πρώτη φορά στο Modern Warfare.. Φανταστείτε τη γρήγορη δράση, τις κοντινές μάχες, τις μικρές ομάδες, στις οποίες οκτώ ομάδες αγωνίζονται σε μια σειρά αγώνων, όπου η τελευταία ομάδα κερδίζει.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!