Τι θα επωφεληθείς
1 Αυθεντικό Κωδικό για Άδεια Χρήσης του Panda AntiVirus PRO / Dome Essential 2020 για 2 Συσκευές, για 1 Χρόνο.

Με την εγκατάσταση του Panda AntiVirus PRO / Dome Essential 2020 θα πάψεις να ανησυχείς για θέματα προστασίας σε PC, Android smartphone & tablet ή συσκευή iOS.

 
Με μια ματιά
 
Προστάτευσε το δίκτυό σου και περιηγήσου στο διαδίκτυο χωρίς άγχος. Προσφέρει προστασία: - από όλους τους τύπους γνωστών και άγνωστων απειλών - από online απάτες - από εισβολείς και χάκερ του ασύρματου δικτύου σου - στις αγορές και την online περιήγηση με - Διάσωσε και απολύμανε τον υπολογιστή σου με το ειδικό κιτ ανάγκης σε κρίσιμες και επείγουσες περιπτώσεις.
 
Προστατεύσου από απειλές και online απάτες
 
Εγκατάστησε το Panda AntiVirus PRO / Dome Essential 2020  και χαλάρωσε όσον αφορά τα θέματα προστασίας, αφού σου παρέχει ουσιαστική προστασία από ιούς σε πραγματικό χρόνο για τις συσκευές σου. Επιπλέον σε προστατεύει από online απάτες, κλοπή ταυτότητας, επιθέσεις phishing και άλλες κακόβουλες ενέργειες.
 
Προστασία δικτύου από εισβολείς και χάκερ
 
Το Panda AntiVirus PRO / Dome Essential 2020  εντοπίζει τα τρωτά σημεία στο ασύρματο δίκτυό σου και σε προστατεύει από εισβολείς. Επιπλέον, σου δίνει συμβουλές και συστάσεις για να βελτιώσεις την ασφάλεια του δικτύου σου. Επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να διασώσεις τον υπολογιστή σου με  εργαλεία απολύμανσης σε ασφαλή λειτουργία για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, που δεν μπορείς καν να εκκινήσεις φυσιολογικά τον υπολογιστή σου .

 
License type: 2 Device 1 year
 
System Requirements:
 
Windows Operating Systems: Microsoft Windows 10, 8, 8 Pro, 7, Vista, and XP. Some protection features are not available on Windows 8 Start screen browsers
Mac Operating Systems: Current and previous two versions of Mac OS X
Android Operating Systems: Android 2.3 or later. Must have Google Play app installed
iOS: iOS 7 or later - Certain functions are not available on iPad or iPhone

  • Ο κωδικός άδειας Χρήσης του Panda AntiVirus PRO / Dome Essential 2020 θα σας αποσταλεί εντός 24 ωρών με email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχετε λογαριασμό στο Skroutz.com.cy
  • Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον κωδικό που θας σας αποσταλεί ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ.
  • Ο κωδικός είναι ψηφιακός (DIGITAL LICENSE KEY) και δεν θα σας αποσταλεί οποιοδήποτε CD / DVD.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: dimitsoftbox
Όροι:
  • Ο κωδικός άδειας Χρήσης του Panda AntiVirus PRO / Dome Essential 2020 2 Devices θα σας αποσταλεί εντός 24 ωρών με email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχετε λογαριασμό στο Skroutz.com.cy
  • Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον κωδικό που θας σας αποσταλεί ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ.
  • Ο κωδικός είναι ψηφιακός (DIGITAL LICENSE KEY) και δεν θα σας αποσταλεί οποιοδήποτε CD / DVD.
  • Όλοι οι κωδικοί ελέγχονται σχολαστικά πριν από την αποστολή. Ως εκ τούτου, είναι έτοιμοι για να ενεργοποιήσετε το Panda AntiVirus PRO 2018.
  • 100% γνήσιο λογισμικό με πλήρεις ενημερώσεις.
  • Το βίντεο και φωτογραφίες της προσφοράς είναι ενδεικτικά για τη λειτουργία του προϊόντος και ίσως το προϊόν να διαφέρει.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Αυθεντικό Κωδικό για Άδεια Χρήσης του Panda AntiVirus PRO 2018 / Dome Essential 2019 για 2 Συσκευές, για 1 Χρόνο.