Θερμαινόμενο Φαγητοδοχείο GEM με Αντάπτορα Αυτοκινήτου Χρώματος Κόκκινο BN3376

SKU
9490
  17,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Θερμαινόμενο Φαγητοδοχείο GEM με Αντάπτορα Αυτοκινήτου Χρώματος Κόκκινο BN3376

Περιγραφή

Το φαγητοδοχείο, από τη GEM, ζεσταίνει ανά πάσα στιγμή το φαγητό σας. Αφού το συνδέσετε στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, θα μετατραπεί σε έναν θερμαντήρα που μπορεί να ζεσταίνει τα γεύματά σας μέχρι και τους 50 °C και να διατηρήσει τη θερμοκρασία μέχρι να έχετε το χρόνο να φάτε το γεύμα σας.

Η υψηλή θερμομόνωση και το καπάκι του φαγητοδοχείου θα κρατήσουν το φαγητό σας ζεστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει χωρητικότητα 1.1 Lt και μπορεί να συσκευάσει έως 2 μερίδες φαγητού

Τα 2 διαμερίσματα του φαγητοδοχείου, σας επιτρέπουν να διατηρείτε εύκολα διαφορετικά τρόφιμα, όπως οι πατάτες και η σάλτσες. Διαθέτει επίσης 1 δοχείο για σούπες που μπορείτε να το τραβήξετε έξω, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τη μεταφορά και τη θέρμανση τους.

Το καπάκι του έχει μια ενσωματωμένη λαβή για τη μεταφορά του και ένα ειδικό διαμέρισμα για το κουτάλι που περιλαμβάνεται στο σετ. Είναι ιδανική επιλογή για όλα τα μέρη όπου δεν υπάρχει δυνατότητα προετοιμασίας γεύματος αλλά υπάρχει τροφοδοσία ρεύματος.

Επιπλέον, το φαγητοδοχείο για το μεσημεριανό γεύμα είναι χρήσιμο στις καλοκαιρινές διακοπές σας ή και σε όλα τα μέρη που υπάρχουν ηλεκτρικές πρίζες όπως σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και δημόσια κτίρια. Μπορείτε επίσης να θερμαίνετε τα γεύματά στο χώρο εργασίας σας, ακόμη και αν δεν υπάρχει φούρνος μικροκυμάτων ή ηλεκτρικός φούρνος.

Χαρακτηριστικά:

Διαθέτει ένδειξη λειτουργίας
2 χώρους για διαφορετικά φαγητά
Δοχείο για σούπες
Πρακτική αναδιπλούμενη λαβή
Περιλαμβάνει κουτάλι
Διαθέτει αντάπτορα αυτοκινήτου

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό