Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή.

Η θήκη Slim/ToughArmor είναι σχεδιασμένη να προστατεύει ιδανικά το Samsung Galaxy S4 από φθορές και χτυπήματα. Προστατέψτε πλήρως το Samsung Galaxy S4 σας!

Η Spigen SPG (Stylish people’s Good Partner), είναι μια εταιρεία η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει ανθεκτικά προστατευτικά φίλμ και θήκες για να διασφαλίσει τη διαχρονική ποιότητα για τις ευπαθείς συσκευές σας (cell phones, tablets, laptops et.c).
Τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα έτσι ώστε να διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο προϊόντα αντάξια της τιμής τους (value for money) και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά.

Παρέχει πλήρη προστασία στο Samsung Galaxy S4 από πτώσεις ή γρατσουνιές στην συσκευή και στην οθόνη.
Εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός
Πλήρης πρόσβαση σε όλες τις θύρες.
Ειδικά σχεδιασμένη για το Samsung Galaxy S4.

  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Για αποστολή του προϊόντος, συμπληρώστε τη παρακάτω Φόρμα Παραγγελίας και θα σας αποσταλεί στο πλησιέστερο κατάστημα Courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Για Αγορές που θα γίνουν για Παραλαβή από τα Γραφεία του Skroutz.com.cy στην Λακατάμια ΔΕΝ απαιτείται η συμπλήρωση της Φόρμας Παραγγελίας.
  • Δείτε που είναι το γραφείο του Skroutz.com.cy
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Εντυπωσιακή Θήκη Spigen SGP Slim Armor για Samsung Galaxy S4 σε Άσπρο Χρώμα.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.

 


- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό