ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

11 Universal Remote που Μετατρέπει το iPhone σας σε Τηλεχειριστήριο.

Ένα τηλεχειριστήριο για τα πάντα!

Μετατρέψτε το κινητό σας σε ένα τηλεχειριστήριο για οποιαδήποτε συσκευή (universal remote control)
Επιτρέπει τον έλεγχο συστημάτων που διαθέτουν υπέρυθρους αισθητήρες
 
Το «ψηφιακό σπίτι» αναμένεται σύντομα να γίνει πραγματικότητα, και ο τηλεχειρισμός του θα αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν παρουσιαστεί πολλές συσκευές και τεχνολογίες υπό ανάπτυξη, από «έξυπνα» συστήματα που προβλέπουν τις απαιτήσεις του χρήστη, μέχρι συστήματα χειρισμού συσκευών μέσω χειρονομιών.
 
Ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά των κινητών τηλεφώνων πριν από αρκετά χρόνια, ήταν η ύπαρξη θύρας υπερύθρων (IR) η οποία πέρα από μεταφορές αρχείων ανάμεσα σε συσκευές μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για τον χειρισμό πολλών συσκευών όπως τηλεοράσεων, ηχοσυστημάτων, ακόμα και κλιματιστικών.
 
Το Universal Remote είναι ουσιαστικά για μια μικρή συσκευή η οποία τοποθετείται στην υποδοχή ακουστικών των συσκευών iOS και σε συνδυασμό με την αντίστοιχη εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγχετε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει αισθητήρα υπερύθρων.
 
Το Universal Remote υποστηρίζει χιλιάδες συσκευές χωρίς την ανάγκη κάποιας ρύθμισης ενώ ακόμα και αν κάποια συσκευή δεν υποστηρίζεται εξ αρχής, υπάρχει η λειτουργία «learning mode», η οποία της επιτρέπει να συνδεθεί με αυτήν, όπως ακριβώς συμβαίνει με πολλά συμβατικά universal τηλεχειριστήρια.
 
Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store
 
Χαρακτηριστικά:
 
  • 3.5mm Plug Intelligent Mobile Smart IR Remote Control
  • Supports all the IR remote control enabled devices
  • Working range is up to 12 meters
  • Compatible with Apple IOS 7.0+ iphone ipad touch
  • Please scan two-dimensional code on the box to download APP
  • IR learning function
  • Compact and lightweight, portable to carry
  • Working Range: 12 meters

- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την αγορά σας με ACS Courier (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες ή κάτω από το τίτλο του προϊόντος)

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.


Skroutz Κύπρου

Στο Skroutz Κύπρου θα τα βρείτε όλα... 'Εχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα προιόντα στις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές όπου μπορείτε να απολαμβάνετε στην πόρτα σας άμεσα και υπέυθυνα με την αξιοπιστία της ACS COURIER.

Το ανθρώπινο δυναμικό τoυ Skroutz Κύπρου, αποτελείται από άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να λύσουν κάθε απορία σας. Εδώ στην ιστοσελίδα του Skroutz Κύπρου θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε εντυπωσιακές τιμές!

Τηλέφωνο: 22202891

Email: info@skroutz.com.cy

Website: https://www.skroutz.com.cy

Διεύθυνση: 7 Παντελή Κατελάρη, 2323 Λακατάμια - Λευκωσία, Κύπρος

faq skroutz cyprus - συχνες ερωτησεις - απαντησεις skroutz.com.cy

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό