Αποτριχωτική Μηχανή Σώματος & ΔΩΡΟ Μίνι σετ 5 πινέλα μακιγιάζ

SKU
8038
  11,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε
 
Συνεργάτης
Ant Gadgets

9 Δανιηλ Στροβολος 2045

andros4cyprus@yahoo.com

Ρώτησε μας στο Facebook

Αποτριχωτική - αποτρίχωση εύκολη + ΔΩΡΟ Μίνι σετ 5 πινέλα μακιγιάζ

Τα ομαλά πόδια, οι ξυρισμένες μασχάλες και μια όμορφα διαμορφωμένη γραμμή μπικίνι είναι σημαντικά θέματα υγιεινής αυτές τις μέρες. Ενώ μέχρι πριν από λίγα χρόνια μόνο μια ξυριστική μηχανή χρησιμοποιήθηκε γι 'αυτό, σήμερα η συσκευή αποτρίχωσης είναι πιο απαιτητική από ποτέ.

Το πρόβλημα των ανεπιθύμητων τριχών είναι γνωστό σε πολλές γυναίκες. Μίνι-αποτριχωτή "Tenderness" σας επιτρέπει να το λύσετε εύκολα, με ασφάλεια και με ελάχιστη δυσφορία.

Αποτρίχωση - Αυτό το ξύρισμα και η χρήση ειδικών κρέμες, εξαλείφοντας μόνο το μέρος των μαλλιών, το οποίο βρίσκεται στην επιφάνεια του δέρματος. Σε αυτή την περίπτωση, οι ρίζες των τριχών παραμένουν στη θέση τους. Τέτοιες μέθοδοι εξαλείφουν την περιττή βλάστηση μόνο για μερικές ημέρες. Στη συνέχεια, η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί.

Αποτρίχωση - είναι η αφαίρεση των τριχών από τη ρίζα. Τέτοιες μέθοδοι περιλαμβάνουν τη συγκάλυψη, τη χρήση τεχνολογιών κεριών, φωτογραφιών και λέιζερ.

Οι τελευταίες μέθοδοι είναι αρκετά ακριβές και έχουν μερικές αντενδείξεις. Η σκασίματα και η αποτρίχωση προτείνουν ένα ορισμένο μήκος τρίχας, στο οποίο μπορούν να συλληφθούν για υψηλής ποιότητας απομάκρυνση. Ωστόσο, υπάρχει ένας καθολικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη βλάστηση.

Το αποτριχωτικό είναι μια ηλεκτρική συσκευή που σας επιτρέπει να τραβήξετε ακόμη και τις πιο κοντές τρίχες με τη ρίζα. Ταυτόχρονα είναι απολύτως ασφαλές, δεν προκαλεί εγκαύματα, χρωματισμό ή άλλες δυσάρεστες συνέπειες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι η απουσία της ανάγκης να πάει κανείς στο σαλόνι. Μπορείτε να εκτελέσετε τη διαδικασία ανά πάσα στιγμή σε ένα οικείο περιβάλλον στο σπίτι.

Η σύγχρονη αγορά προσφέρει στους πελάτες μια ποικιλία διαφορετικών αποτριχωτικών. Ωστόσο, ένας από αυτούς ξεχωρίζει ενάντια στο γενικό υπόβαθρο.

Η συσκευή έχει έναν κομψό σχεδιασμό. Το λακωνικό λευκό χρώμα και το κομψό σχήμα μετατρέπουν τη συσκευή σε ένα χαριτωμένο αξεσουάρ που είναι ευχάριστο να το πάρει στο χέρι. Το μέγεθος της συσκευής: 12,5 x 3 x 3 cm.

Για τη λειτουργία της συσκευής απαιτούνται 2 μπαταρίες AAA. Όταν πωλούνται, δεν περιλαμβάνονται στο κιτ, αλλά είναι εύκολο να αγοραστούν σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού.

Μια ειδική βούρτσα προσαρτάται στην συσκευή αποτρίχωσης για υψηλής ποιότητας και γρήγορο καθάρισμα, καθώς και λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση της.


English Version
DESCRIPTION

Specification

  • Type: Electric epilator

  • Material: PP

  • Power supply: battery

  • Color: as the picture show

  • Use: Body

Features

  • Made of high quality material, it is durable enough for long-term using.

  • Remove unwanted hair from arms, legs, feet, underarms, bikini line and other sensitive areas efficiently.

  • Mini size makes it lightweight and portable, easy to carry.

  • Electric working way makes it easier to operate.

  • Provide a quicker, easier and painless hair removal result for you.

Package Include

  • 1 clean brush

  • 1 Electric epilator

  • 1 user manual
Περισσότερες Πληροφορίες
PartnerAnt Gadgets
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό